495
| YouTube

Εφοδος ΕΛ.ΑΣ-ΑΑΔΕ στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Αράχωβα

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 15:56
|YouTube

Εφοδος ΕΛ.ΑΣ-ΑΑΔΕ στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην Αράχωβα

Protagon Team Protagon Team 7 Δεκεμβρίου 2021, 15:56

«Εδώ δεν υφίσταται νόμος για τον Covid” καυχιώνταν οι «πατριάρχες των ψεκ», οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – σε μία παραλλαγή της κινηματογραφικής επιτυχίας  Guardians of the Galaxy στην Ελλάδα της πανδημίας. Ανοιξαν και μαγαζί στην Αράχωβα (ενόψει εορτών άραγε;) με την ταμππέλα να γράφει «Ministry of Remedies» (διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία εν τω λαώ, όπως γράφει και η Καινή Διαθήκη στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον) και «δωρεάν rapid test».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι υπεύθυνοι του καταστήματος «διαφήμιζαν» ότι είχαν προς πώληση (ή ανταλλαγή) το αντίδοτο του κορονοϊού, χωρίς φυσικά να απαντούν τι περιέχει το μαγικό αυτό φίλτρο.

«Γεια σας, είμαι η υπουργός και είμαι εδώ να εντοπίσω το αντίδοτο του κορονοϊού. Απελευθερώθηκε στην κορυφή του Παρνασσού, το εντοπίσαμε με το φορτηγό…», ισχυρίστηκε στην κάμερα του Μega η «υπουργός Θεραπειών».

Πρόκειται, λέει, για «υγρό με υψηλή περιεκτικότητα “αντίδοτο κορωνοϊού”στο μπουκάλι. Μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, παγκόσμιο δίκτυο».

Κυκλοφορώντας στην περιοχή με ένα βαν χωρίς πινακίδες και με διαφημιστική ταμπέλα που γράφει «Τεστ για αντίδοτο κορονοϊού», η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μελέτες και με ένα ψέκασμα από το αντίδοτό της δημιουργείται ανοσία από τον ιό!

«Είμαστε μέσα στο φορτηγό και κάνουμε τεστ για τον κορονοϊό, πάμε σε διάφορα μέρη και ψεκάζουμε το αντίδοτο στους ανθρώπους και το δοκιμάζουμε», δηλώνει χωρίς ντροπή και εξηγεί ως άλλος «τρελός επιστήμονας»:

«Υπάρχει ένα συστατικό, όπου σε όλους τους ανθρώπους, στο σώμα είναι ελλιπές. Και όταν το βάλεις πάνω σου περνάει από το δέρμα σου και ενεργοποιεί την μνήμη των κυττάρων. Έτσι, αν στο σώμα σου επιτίθονται τα συμπτώματα, που έχουν περιγράφει σαν κορωνοϊός, τότε το σώμα σου ανταποκρίνεται αμέσως».

Στην ερώτηση ωστόσο τι περιέχει μέσα το φιαλίδιο, η εν λόγω γραφική κυρία δεν απαντά. «Παρακαλώ κάντε την ίδια ερώτηση στον Μπιλ Γκέιτς και την ΕΥΔΑΠ, τι έχει μέσα στο νερό, τι έχει μέσα στο φαγητό και μέσα στα φάρμακα που μας δίνουν και θα σας απαντήσω και εγώ τι έχει μέσα».

Η ώρα της… «φιγούρας», όμως, τελείωσε και την Τρίτη αστυνομικοί του Α.Τ. Αράχωβας, μαζί με κλιμάκο της ΑΑΔΕ, έκαναν έφοδο στο «Υπουργείο» των «Θεματοφυλάκων», που κατά τους ιδιοκτήτες του δεν επέτρεπε κανέναν έλεγχο από καμία κρατική υπηρεσία, και το έκλεισαν.

«Εχουμε στείλει προς την Εισαγγελία, την Αστυνομία, το Υγειονομικό, την Επιθεώρηση Εργασίας να κάνουν έλεγχο. Και στην Εφορία να κάνουν έλεγχο γι’ αυτό το μαγαζί, γιατί εμείς σαν δήμος δεν έχουμε δώσει καμία άδεια. Χθες εγώ το έστειλα και εγγράφως, το είχα αναφέρει και προφορικά από την Παρασκευή», δήλωσε στο Μega o δήμαρχος Αράχωβας, Ιωάννης Στάθας. «Δεν τους έχουμε πάρει σοβαρά αυτούς. Είναι κάποιοι τύποι γραφικοί», συμπληρώνει.

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η δύναμή μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει καμία δημόσια υπηρεσία, ούτε η αστυνομία. Τα προϊόντα είναι εδώ πέρα και νομιμότατα», υποστήριζε λίγες ημέρες νωρίτερα ένας εκ των «Θεματοφυλάκων» που ενημέρωνε ότι όλες οι συναλλαγές γίνονται με… creditcoins.

Οχι, αναφορά ή νύξη στα «περίφημα ομόλογα» του Αρτέμη Σώρρα δεν υπήρξε…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...