264
|

Αφαντος ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη – τι λένε συγγενείς της 29χρονης για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 10:30

Αφαντος ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη – τι λένε συγγενείς της 29χρονης για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2021, 10:30

Aπό την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Αλεξανδρούπολη, χάθηκαν και τα ίχνη του συζύγου της, που τη μετέφερε στα Επείγοντα του τοπικού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, η 29χρονη ελληνίδα μουσουλμάνα μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας. Και από το βράδυ της Πέμπτης, όταν έγινε γνωστό ότι η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, ο άνδρας της έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, πρόσωπα του συγγενικού τους περιβάλλοντος μιλούν τώρα για τη βιαιότητα που επιδείκνυε ο συζυγοκτόνος.

Κατά δήλωση συγγενών της 29χρονης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της στις 5 Δεκεμβρίου, η κοπέλα έμεινε για δύο με τρεις ώρες στο σπίτι, με τους δικούς της να προσπαθούν να την συνεφέρουν.

Λίγη ώρα αργότερα μετέβη στο νοσοκομείο, μαζί με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι δήθεν είχε χτυπήσει πέφτοντας από τη σκάλα…

Γρήγορα, όμως, οι γιατροί του νοσοκομείου αντιλήφθηκαν ότι κάτι άλλο συνέβη και αμέσως ενημέρωσαν για το περιστατικό την Αστυνομία.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 29χρονης και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματός της, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα, αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...