181
|

Εκτακτο δελτίο: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2018, 12:49

Εκτακτο δελτίο: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2018, 12:49

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπονται σήμερα και αύριο σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ηδη καταγράφηκαν τα πρώτα προβλήματα από τη σφοδρή καταιγίδα που ξέσπασε λίγο μετά τις 13.00, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στο κέντρο της συμπρωτεύουσας ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή των Συκεών, όπως σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων το νερό της βροχής έφθασε το μισό μέτρο.

Σε αρκετές περιοχές η ισχυρή βροχόπτωση συνοδευόταν από χαλάζι.

Για την Αττική προβλέπονται τοπικές καταιγίδες από το απόγευμα, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου στις μέγιστες τιμές της.

Πιο αναλυτικά την Πέμπτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η Εύβοια, μέχρι το βράδυ τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το απόγευμα τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Αύριο Παρασκευή, μέχρι το βράδυ θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ενώ το μεσημέρι και το απογευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...