250
|

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2022, 10:14

Εγκεφαλικό υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2022, 10:14

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έδειξαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος  γυναικών συναδέλφων του νοσηλεύεται πλέον στον τρίτο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Η δίκη του θα συνεχιστεί την Παρασκευή χωρίς τον ίδιο παρόντα.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, o δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, περιέγραψε: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε τέσσερις μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει, μπορεί να είναι μοιραίο».

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για να βγει. Υπέγραψε και χθες το βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση, γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Εχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι, τότε μπορεί να πεθάνει», υποστήριξε ο κ. Δημητρακόπουλος, ενώ για την πορεία της δίκης είπε:

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η τρίτη μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News