442
Η Σίντνεϊ Λερού, έγκυος στο γήπεδο | Twitter

Διχάζει η 5,5 μηνών έγκυος ποδοσφαιρίστρια που συνεχίζει να προπονείται

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 14:22
Η Σίντνεϊ Λερού, έγκυος στο γήπεδο
|Twitter

Διχάζει η 5,5 μηνών έγκυος ποδοσφαιρίστρια που συνεχίζει να προπονείται

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 14:22

Αλλη μια διαμάχη γεννήθηκε στους κόλπους των πάντα ετοιμοπόλεμων social media: δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συμπαίκτριες της Σίντνεϊ Λερού όταν είδαν την 28χρονη, γεννημένη στον Καναδά σταρ του γυναικείου ποδοσφαίρου να δηλώνει «παρούσα» στην προετοιμασία των Ορλάντο Πράιντ, λίγο πριν από την έναρξη του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Και αυτό διότι η Λερού είναι 5,5 μηνών έγκυος!

Ολοι στον συγκεκριμένο αθλητικό σύλλογο θεωρούσαν ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και καρπού του έρωτά της με τον πρώην παίκτη της αγγλικής Νόριτς και νυν άσσο της Ορλάντο Σίτι, Ντομ Ντάιερ. Ωστόσο, η εκ των κορυφαίων παικτριών που έχει αναδείξει ποτέ το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ (έχει αγωνιστεί 77 φορές με την εθνική ομάδα), έδειξε να μην αλλάζει τα σχέδιά της λόγω της εγκυμοσύνης της.

«Δεν περίμενα ότι θα άρχιζα προπονήσεις ενώ είμαι έγκυος 5,5 μηνών, αλλά εδώ είμαι» έγραψε στα social media η Λερού, προκαλώντας έντονο ντιμπέιτ για το αν έπραξε ορθά ή όχι. Το κοινό, ανδρικό και γυναικείο, μοιάζει διχασμένο. Κάποιοι επιβραβεύουν το θάρρος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που έδειξε, αποδεικνύοντας ότι μία γυναίκα είναι ικανή για τα πάντα. Υπήρξαν όμως και αρκετές φωνές που εξέφρασαν προβληματισμό για την υγεία του αγέννητου μωρού αλλά και της ίδιας. Μήπως η προσωπική της φιλοδοξία βάζει σε κίνδυνο το ίδιο της το παιδί; Ή μήπως με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι η ζωή συνεχίζεται και όλα μπορούν να λειτουργήσουν σωστά, αν προσέχεις τον εαυτό σου;

«Δεν έχω την παραμικρή φυσική επαφή όταν προπονούμαι. Και δεν θέτω σε κίνδυνο το μωρό μου. Δουλεύω απλά με τη μπάλα και δεν μπαίνω σε επιθετικές διεκδικήσεις, ενώ και το τρέξιμο που κάνω δεν είναι σε υψηλή ένταση. Και όλα αυτά γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση του γιατρού μου» έσπευσε να γράψει σχεδόν απολογητικά η Λερού στο Instagram, συμπληρώνοντας όμως φανερά ενοχλημένη: «Ποιος ξέρει περισσότερα για το τι δεν πρέπει να κάνω με το σώμα μου, από τους ανθρώπους στο Τwitter;».

Στο πιο πρόσφατο μάλιστα tweet της, είναι πραγματικά αποστομωτική: «Εχω ακόμη να απαντήσω σε αρκετούς αδαείς από εσάς. Το 99% που κατακρίνουν την “προπόνησή” μου, είναι άνδρες. Αν δεν έχετε σπρώξει ποτέ ένα μωρό μέσα από τον κόλπο σας, καλύτερα να μην μιλάτε. Δεν παίζω για τα λεφτά αγάπη μου, παίζω γιατί με κάνει χαρούμενη».

Η Λερού προτού ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της είχε απουσιάσει για περίπου έναν μήνα από την αγωνιστική δράση λόγω μιας σοβαρής ασθένειας, την οποία ξεπέρασε. Αναμένεται να γεννήσει στις 4 Ιουλίου 2019.

Πάντως, δεν έλειψε και το σωτήριο χιούμορ από κάποιους χρήστες του Διαδικτύου, όπως το σχόλιο του Κάιλ Γουόκερ, παίκτη της αγγλικής Μάντσεστερ Σίτι που της έγραψε στο Twitter: «Και να σκεφτείς, εγώ νόμιζα ότι το να παίζεις με κράμπα είναι δύσκολο… Σεβασμός στην Σίντνεϊ!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...