215
Ο Μάικ Πενς, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Φάμπιο Βαϊνγκάρτεν στο προεδρικό θέρετρο Μαρ-α-λάγκο, στις 7 Μαρτίου | Facebook / Fabio Wajngarten

Μπορεί να έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό ο Τραμπ; Η φωτογραφία που βάζει σε σκέψεις

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 18:16
Ο Μάικ Πενς, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Φάμπιο Βαϊνγκάρτεν στο προεδρικό θέρετρο Μαρ-α-λάγκο, στις 7 Μαρτίου
|Facebook / Fabio Wajngarten

Μπορεί να έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό ο Τραμπ; Η φωτογραφία που βάζει σε σκέψεις

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 18:16

Πόσο πιθανό είναι να έχει κολλήσει κορονοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ;

Πολύ, αν αναλογιστούμε τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες στα διεθνή ΜΜΕ και απεικονίζει τον αμερικανό πρόεδρο να ποζάρει, στις 7 Μαρτίου, δίπλα στον σύμβουλο επικοινωνίας του Ζαΐχ Μπολσονάρο, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Φάμπιο Βαϊνγκάρτεν διαγνώσθηκε με την αρρώστια λίγα μόλις 24ωρα αφότου είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, συνοδεύοντας τον βραζιλιάνο πρόεδρο στην επίσκεψή του στο Μαρ-α-λάγκο, το θερινό θέρετρο του αμερικανού ομολόγου του.

Την είδηση έκανε γνωστή όχι ο ίδιος ο σύμβουλος, αλλά η γυναίκα του, Σόφι, στις υπόλοιπες μανάδες του παιδικού σταθμού όπου πηγαίνουν τα παιδιά της οικογένειας Βαϊνγκάρτεν, στο Σάο Πάουλο.

«Ο σύζυγός μου επέστρεψε από το Μαϊάμι χθες (σ.σ: την Τρίτη) και μόλις πριν από λίγο διαγνώσθηκε με τον Covid-19», έγραψε η Βαϊνγκάρτεν, προσθέτοντας ότι «βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι, σε ειδικό δωμάτιο, χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανέναν».

Αν αναλογιστούμε τον υψηλό βαθμό μεταδοτικότητας του κορονοϊού, είναι αρκετά πιθανό ο Τραμπ να έχει ήδη τον Covid-19, μετά τη… στενή αυτή επαφή του με τον Βαϊνγκάρτεν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...