207
O Nτεβλέτ Μπαχτσελί κάνει το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» στους οπαδούς του κόμματός του ΜΗΡ | Reuters

Μπαχτσελί: Ετοιμοι να εισβάλουμε στη Δαμασκό – ο Ασαντ πρέπει να εξολοθρευτεί

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2020, 11:55
O Nτεβλέτ Μπαχτσελί κάνει το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» στους οπαδούς του κόμματός του ΜΗΡ
|Reuters

Μπαχτσελί: Ετοιμοι να εισβάλουμε στη Δαμασκό – ο Ασαντ πρέπει να εξολοθρευτεί

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2020, 11:55

Εξαλλος για τις συνεχιζόμενες απώλειες του τουρκικού στρατού από πυρά των δυνάμεων του Ασαντ στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν και επικεφαλής του Εθνικιστικού Κόμματος ΜΗΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, βρήκε ευκαιρία για τα γνωστά του τσιτάτα εσωτερικής κατανάλωσης, φθάνοντας στο σημείο να απειλήσει με εισβολή των Τούρκων στη Δαμασκό!

Με πρόδηλο πια ότι στην Αγκυρα έχουν αρχίσει  να χάνουν την ψυχραιμία τους λόγω της προέλασης των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στη Ιντλίμπ, ο Μπαχτσελί ζήτησε αγανακτισμένος την εξολόθρευση του Μπασάρ Αλ Ασαντ.

«Εάν είναι απαραίτητο, το τουρκικό έθνος πρέπει να σχεδιάσει εισβολή στην Δαμασκό, εάν δεν είναι ορατή κάποια άλλη εναλλακτική λύση. Καταστρέψτε την!

Καταραμένος Ασαντ! Το αιματοβαμμένο καθεστώς του Ασαντ στόχευσε Τούρκους στρατιώτες. Δεν μπορούμε να το ανεχθούμε αυτό. Ο δολοφόνος Ασαντ πρέπει να εξαφανιστεί, αλλιώς δεν θα ησυχάσουν οι ψυχές μας», αναφώνησε ο Μπαχτσελί, χωρίς να ξεχάσει τη «σύμμαχο» Ρωσία που ουσιαστικά εξοπλίζει τον Ασαντ και συμβάλλει τα μέγιστα στην προέλασή του στη ΒΑ Συρία:

«Οι σχέσεις μας μαζί της πρέπει να αναθεωρηθούν. Ούτε η Αστάν, ούτε το Σότσι, ούτε η Γενεύη είχαν μέχρι τώρα αποτελέσματα. Το αίμα των μαρτύρων μας είναι και στους ώμους της Ρωσίας, που ετοιμάζει το έδαφος για να επιτεθεί η Συρία», κατήγγειλε ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, ξεσπαθώνοντας κατά της Μόσχας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...