275
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μπακογιάννη: Το μήνυμα του Τσίπρα στους νέους είναι ότι χρειάζεται μπάρμπας στη Κορώνη

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2019, 10:26
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη
|Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μπακογιάννη: Το μήνυμα του Τσίπρα στους νέους είναι ότι χρειάζεται μπάρμπας στη Κορώνη

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2019, 10:26

Την εικόνα που δίνει ο Πρωθυπουργός στους νέους σε σχέση με τις τελευταίες αποκαλύψεις για διορισμούς και μεταθέσεις στη Βουλή κατέκρινε η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ο Τσίπρας, ενώ απεδέχθη ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη» είπε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ότι «δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων» ενώ αντίθετα «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών».

Η βουλευτής της ΝΔ είπε ακόμη ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έταξαν λίγα, αυτά που η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη, όπως ανάπτυξη, καλοπληρωμένες δουλειές, μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και μείωση της γραφειοκρατίας. «Ο Ελληνας χρειάζεται επίσης να αισθάνεται ασφαλής» είπε ακόμη.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, επισήμανε ότι «δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Καστελόρζιο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία το οποίο δυστυχώς έχει αφεθεί στην άκρη».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, σε μια Ελλάδα που η κυβέρνηση εγκατέλειψε τα ελληνοτουρκικά εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τύχη τους, σε μια Ελλάδα η οποία μοιραία ασχολείται με τις εκλογές, αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς.

» Έχω ζήσει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα» συνέχισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών για να προσθέσει ότι «σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, οφείλουμε εμείς οι Ελληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...