249
|

Ανήλικοι έγραψαν τα συνθήματα στη Μπακογιάννη – γιος γραμματέα τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 11:42

Ανήλικοι έγραψαν τα συνθήματα στη Μπακογιάννη – γιος γραμματέα τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 11:42

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πλέον οι ανήλικοι -όπως διαπιστώθηκε- δράστες της επίθεσης, με εμετικά συνθήματα, στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τρεις 15χρονους, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Με το που πληροφορήθηκε ότι οι δράστες είναι ανήλικοι, η κυρία Μπακογιάννη απέσυρε  τη μήνυση που είχε καταθέσει για το περιστατικό.

Η επίθεση είχε σημειωθεί τη νύχτα της Τρίτης. Οι τρεις ανήλικοι δράστες  έγραψαν συνθήματα μέσα στο ασανσέρ του κτιρίου όπου στεγάζεται το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, υμνώντας τους δολοφόνους του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και απειλώντας ουσιαστικά την υποψήφια της ΝΔ ότι θα έχει το ίδιο τέλος!

Το ένα μήνυμα έγραφε: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι», παραπέμποντας στη δολοφονία από τη «17 Νοέμβρη» του Παύλου Μπακογιάννη το 1989. Ενα άλλο ήταν πιο απειλητικό: «Ντόρα το ’89 έγινε η μισή δουλειά»…

Η απάντηση της κυρίας Μπακογιάννη εξαιρετική και ψύχραιμη:

«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές», είπε το πρωί της Τετάρτης η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο ραδιόφωνο SUPER fm των Χανίων.

«Δεν επιτρέπεται η στοχοποίηση, ούτε η απειλή για βία. Δεν χωράνε στη δημοκρατία μας τέτοιες πρακτικές. Δεν φοβήθηκα τους κανονικούς τρομοκράτες. Eίναι δυνατόν να φοβηθώ τους ιμιτασιόν διαδόχους τους;» δήλωνε λίγο αργότερα η πρώην υπουργός στον Αlpha.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...