270
Ο Κώστας Καραμανλής στην περιοδεία του στην Καλαμαριά | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε ο Κώστας Καραμανλής [video]

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 08:21
Ο Κώστας Καραμανλής στην περιοδεία του στην Καλαμαριά
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε ο Κώστας Καραμανλής [video]

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουνίου 2019, 08:21

Ο Κώστας Καραμανλής πήρε φόρα. Οχι μόνο βρήκε τη φωνή του ύστερα από 10 χρόνια –με την τρόπον τινά ιστορική ομιλία του στο «Βελλίδειο» την Τετάρτη (εδώ)– αλλά άρχισε και τις περιοδείες, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη νίκη της ΝΔ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, πήγε την Πέμπτη στην Καλαμαριά, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες περιοδεία του σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του σε εκδήλωση τη Δευτέρα στην Πρώτη Σερρών, τόπο με μεγάλο συμβολισμό καθώς είναι η γενέτειρα του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το ενδιαφέρον είναι ότι παρά τη δεκαετή απουσία του από τον δημόσιο λόγο –ο κ. Καραμανλής παρέμεινε βουλευτής μεν αλλά η αφωνία του υπήρξε παροιμιώδης– ο πρώην Πρωθυπουργός απολαμβάνει εντυπωσιακής αποδοχής από τους πολίτες. Αποθεώθηκε στο «Βελλίδειο» και έγινε δεκτός με λατρεία από τους κατοίκους της Καλαμαριάς.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ καθώς και φίλοι και στελέχη του κόμματος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το thestival.gr, σε μια ένδειξη πολιτικού πολιτισμού ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε και το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επίσης οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη. Ο πρώην Πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε «καλό κουράγιο».

H ειρωνεία είναι ότι λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεγε να επιτεθεί από την τηλεόραση και τη συχνότητα του Open στον κ. Καραμανλή (εδώ).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...