164
Αμερικανοί στρατιώτες και ιατρικό προσωπικό μεταφέρουν τη μητέρα με φορείο από το μεταγωγικό αεροσκάφος στο νοσοκομείο, στη βάση Ραμστάιν | U.S. Air Force/Handout via REUTERS ATTENTION

Αφγανή γέννησε μέσα σε αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2021, 15:07
Αμερικανοί στρατιώτες και ιατρικό προσωπικό μεταφέρουν τη μητέρα με φορείο από το μεταγωγικό αεροσκάφος στο νοσοκομείο, στη βάση Ραμστάιν
|U.S. Air Force/Handout via REUTERS ATTENTION

Αφγανή γέννησε μέσα σε αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2021, 15:07

Μια Αφγανή γέννησε ένα κοριτσάκι μέσα σε ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος, το οποίο τη μετέφερε στη βάση Ραμστάιν, στη Γερμανία, ανακοίνωσε η διοίκηση αερομεταφορών της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας στο Twitter.

Την ώρα της πτήσης, το Σάββατο, από μια αμερικανική βάση στη Μέση Ανατολή με προορισμό τη Γερμανία, η έγκυος άρχισε να νιώθει συσπάσεις και «περιπλοκές», σύμφωνα με το tweet.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους «αποφάσισε τότε να πετάξει σε χαμηλότερο ύψος προκειμένου να αυξήσει την πίεση στο αεροσκάφος, γεγονός που επέτρεψε (…) να σωθεί η ζωή της μητέρας», ανέφερε η αμερικανική διοίκηση αερομεταφορών.

Αμέσως μετά την προσγείωση, αμερικανοί στρατιωτικοί και ιατρικό προσωπικό βοήθησαν την Αφγανή να φέρει στον κόσμο το μωρό της, μέσα στο αεροσκάφος, προτού η γυναίκα μεταφερθεί με το νεογέννητο προς ένα κοντινό νοσοκομείο.

Μητέρα και κόρη «είναι καλά στην υγεία τους», σύμφωνα με τους Αμερικανούς.

Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα ο αμερικανικός στρατός διακρίνεται η μητέρα να είναι ξαπλωμένη σε ένα φορείο, ενώ τη μεταφέρουν εκτός του αεροσκάφους αμερικανοί στρατιώτες στη βάση Ραμστάιν, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...