266
Σγουρίδης και Καμμένος. Τη Δευτέρα συγκαλούνται εκτάκτως τα όργανα διότι τα... όργανα άρχισαν στους ΑΝΕΛ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/

Κάτι τρέχει στους ΑΝΕΛ – αδειάζει τον Δ. Καμμένο ο Σγουρίδης

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2018, 10:28
Σγουρίδης και Καμμένος. Τη Δευτέρα συγκαλούνται εκτάκτως τα όργανα διότι τα... όργανα άρχισαν στους ΑΝΕΛ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/

Κάτι τρέχει στους ΑΝΕΛ – αδειάζει τον Δ. Καμμένο ο Σγουρίδης

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2018, 10:28

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του Πάνου Καμμένου. Η κατάσταση μεταξύ των βουλευτών –και ενώ μπαίνουμε σε οιονεί εκλογική περίοδο– μοιάζει να είναι τεταμένη, τόσο με αφορμή το Σκοπιανό, όσο και τις ευαίσθητες ισορροπίες στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Υπό αυτό το πρίσμα ο κ. Καμμένος αποφάσισε να συγκαλέσει εκτάκτως τα όργανα του κόμματος (Κοινοβουλευτική Ομάδα και Εκτελεστικό Συμβούλιο) σε συνεδρίαση την προσεχή Δευτέρα.

Ως πρωταγωνιστής των εντάσεων εμφανίζεται ο Δημήτρης Καμμένος, τον οποίο οι ΑΝΕΛ έχουν ορίσει ως αντιπρόεδρο της Βουλής. Ο κ. Καμμένος ήταν αυτός που έθεσε –«ή εγώ ή αυτός– ζήτημα Κώστα Ζουράρι μετά τις δηλώσεις του τελευταίου κατά του Ολυμπιακού. Ο κ. Ζουράρις παραιτήθηκε από υφ. Παιδείας, αλλά όχι και από τους ΑΝΕΛ (άρα ισχύει και το «ή εγώ ή αυτός» καθώς πουθενά αλλού δεν συνυπάρχουν ο κ. Δ. Καμμένος με τον κ. Ζουράρι εκτός από το κόμμα).

Από την άλλη ο κ. Δ. Καμμένος συνεχίζει την κριτική και προς τον κυβερνητικό εταίρο, τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς δεν κάνουμε παρέα με αναρχικούς, ούτε με τον Ρουβίκωνα και δεν πετάμε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια, ούτε υποδεχόμαστε τον Κουφοντίνα έξω από τη φυλακή», είχε δηλώσει την Πέμπτη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, αφήνοντας αιχμές κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου δεν εκφράζουν τους ΑΝΕΛ», έσπευσε να απαντήσει από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

«Βλέπω σε πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ ότι η άποψή τους και δεν εκφράζεται από τον Δ. Καμμένο», σχολίασε από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα που ήταν επίσης στο στούντιο.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μετρούν εννέα βουλευτές και πέντε υπουργικές θέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...