219
Από την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα την προηγούμενη εβδομάδα | INTIMEnews

Ο Τσίπρας ξέχασε το Μάτι και καταλογίζει στον Μητσοτάκη «έλλειμμα ενσυναίσθησης»

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2022, 14:47
Από την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα την προηγούμενη εβδομάδα
|INTIMEnews

Ο Τσίπρας ξέχασε το Μάτι και καταλογίζει στον Μητσοτάκη «έλλειμμα ενσυναίσθησης»

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2022, 14:47

Καυστικός για την παρουσία του Πρωθυπουργού στις πυρόπληκτες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, καθώς και για έλλειψη ενσυναίσθησης απέναντι στην καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών.

«Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ενα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ενα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης», έγραψε στο σχετικό tweet (δείτε το πάνω) o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μάλλον ξέχασε τις επιδόσεις της δικής του κυβέρνησης όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει αντίστοιχες καταστάσεις, με αποκορύφωμα την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς και τη θεατρική σύσκεψη στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής (φωτογραφία κάτω).

Στο Συντονιστικό κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής ο πρωθυπουργός Aλ. Τσίπρας | Αυγή

Είχε προηγηθεί το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στα καμένα της ΒΑ Αττικής, όπου μεταξύ άλλων γινόταν λόγος για υποκριτική ευγνωμοσύνη προς τους πυροσβέστες  και «προστατευμένη» επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις πυρόπληκτες περιοχές: «Μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα», αναφερόταν χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...