166
| INTIMEnews

Τσίπρας: Tροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τεστ και στις εκκλησίες

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2021, 13:54
|INTIMEnews

Τσίπρας: Tροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τεστ και στις εκκλησίες

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2021, 13:54

Προσωπικά και αποκλειστικά στον Πρωθυπουργό επιρρίπτει την ευθύνη για την αύξηση των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι πορεύεται στο θέμα της πανδημίας με γνώμονα το πολιτικό κόστος και όχι την ανθρώπινη ζωή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Και στην ίδια δήλωση, γνωστοποιεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει -ως ρελάνς στην εξαίρεση των εκκλησιών από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας- τροπολογία για την επέκταση της υποχρέωσης επίδειξης τεστ από τους ανεμβολίαστους πολίτες και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας.

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη, τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επιμένει στην πρότασή του για τη δημιουργία επιτροπής επιστημόνων «κοινής αποδοχής».

«Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι», αναφέρει και παράλληλα γνωστοποιεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τροπολογία για την επίδειξη τεστ από τους ανεμβολίαστους πιστούς στις εκκλησίες.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...