199
Παίκτες της Γαλατασαράι σε προπόνηση | Twitter/@GalatasaraySK

Δύο παίκτες της Γαλατασαράι θετικοί στον κορονοϊό μετά το μπλόκο στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2021, 10:09
Παίκτες της Γαλατασαράι σε προπόνηση
|Twitter/@GalatasaraySK

Δύο παίκτες της Γαλατασαράι θετικοί στον κορονοϊό μετά το μπλόκο στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2021, 10:09

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ένταση -στα όρια του διπλωματικού επεισοδίου- που προκάλεσε η αποστολή της Γαλατασαράι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την άφιξή της στην Αθήνα τη Δευτέρα για φιλικό με τον Ολυμπιακό, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή πως διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό δύο παίκτες της.

«Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Γαλατασαράι, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Ήδη έχει εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Γαλατασαράι.

Μετά από το «μπλόκο» των ελληνικών αρχών και αναμονή δύο ωρών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όταν δεν έγιναν δεκτά τα μοριακά τεστ ανίχνευσης της Covid-19 και ζητήθηκαν νέα τεστ απ’ τις ελληνικές Αρχές, η τουρκική ομάδα επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, κάνοντας λόγο για «ασέβεια» από την ελληνική πλευρά.

Εκ των πραγμάτων, το προγραμματισμένο για την Τρίτη  φιλικό με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναβλήθηκε.

Για το ζήτημα είχε παρέμβει μέχρι και ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη στάση της Ελλάδας», ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο TRT.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...