416
|

«Θέμα χρόνου» η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά – Καταθέτει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 13:18

«Θέμα χρόνου» η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά – Καταθέτει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 13:18

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, καθώς η Αστυνομία εμφανίζεται να έχει στα χέρια της νέα στοιχεία και ήδη μεταφέρθηκε –με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.– στη ΓΑΔΑ, για νέα κατάθεση, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος, Χαράλαμπος.

Οπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει ακόμη μία κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, σε σχέση με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πήγαν το πρωί στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν, και ζήτησαν από τον συζυγό της να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση.

Οπως προαναφέρθηκε, ο Χαράλαμπος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της Αστυνομίας από την Αλόννησο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για την υπόθεση κλήθηκε να καταθέσει ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Κατά τις ίδιες  πάντα πηγές, στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, καθώς και για την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με το MEGA, από τα νέα στοιχεία προκύπτουν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα όπως :

-πώς μπήκαν και βγήκαν οι δράστες από το σπίτι, καθώς δεν άφησαν οποιοδήποτε ίχνος

-πώς οι κάμερες δεν κατέγραψαν ούτε την άφιξή τους ούτε την αναχώρησή τους

-γιατί οι δράστες δεν πήραν ή κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων και γιατί δεν κατέστρεψαν τις κάμερες, αλλά αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης

-γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, της Καρολάιν, ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία

-για τον χρόνο λιποθυμία του 32χρονου πιλότου

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού, προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για τη χρονική στιγμή που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού. Συγκεκριμένα, από τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα.

Επίσης, σημαντικά στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς, σύμφωνα με το ΜEGA, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια “δραστηριότητα” στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο, όταν εκείνος κατά δήλωσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Με βάση τα νέα δεδομένα για την υπόθεση, φαίνεται να αλλάζει και η εκτίμηση για το κίνητρο του εγκληματος που πιθανότατα δεν είναι η ληστεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...