339
Ο Μίλτος Χρυσομάλλης σε παλαιότερη φωτογραφία του στο βήμα της Βουλής | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Πρόστιμο στον βουλευτή Χρυσομάλλη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων στο Κολωνάκι

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2021, 11:41
Ο Μίλτος Χρυσομάλλης σε παλαιότερη φωτογραφία του στο βήμα της Βουλής
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Πρόστιμο στον βουλευτή Χρυσομάλλη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων στο Κολωνάκι

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2021, 11:41

Τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία παραβίασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Μπούγας.

Στον βουλευτή, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μπούγας, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ του έγινε αυστηρή επίπληξη.

Η αντιμετώπιση αυτή του βουλευτή Μεσσηνίας έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με αυτήν ανάλογων περιστατικών από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα τις «οδηγίες» προς στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αποφυγή τυχόν αστυνομικών ελέγχων κατά τη διά ζώσης συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές (περισσότερα εδώ).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το γραφείο του γ.γ. της ΚΟ της ΝΔ:

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Ο κ. Χρυσομάλλης εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, ελεγκτές της ΕΑΔ διενήργησαν κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες έλεγχο στην περιοχή του Κολωνακίου, σε συνεργασία με στελέχη της αστυνομίας, με αντικείμενο τη διαπίστωση της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της μετάδοσης του κορονοϊού.

Κατά τον έλεγχο που έγινε από το κλιμάκιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο:

-Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα τρία διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, για μη τήρηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας.

-Βεβαιώθηκαν σε φυσικά πρόσωπα δύο διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας, διότι βρίσκονταν στο ξενοδοχείο και δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες, όπως προέκυψε από τη λίστα με τους διαμένοντες που παρουσιάστηκε στο κλιμάκιο ελέγχου.

-Βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερολογιακών ημερών, διότι έγινε χρήση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ισόγειο από άτομα που δεν περιλαμβάνονταν στους διαμένοντες του ξενοδοχείου, όπως προέκυψε από τη σχετική λίστα.

Επίσης, ως προς την εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, βεβαιώθηκε στην επιχείρηση διοικητικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για μη λήψη αποτρεπτικών μέτρων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...