263
Η Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου στο κέντρο) με την ομάδα της Μακεδονικής Βιομηχανίας Γάλακτος | ΜΕΒΓΑΛ

ΜΕΒΓΑΛ-Kifisia Run®

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 12:43
Η Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου στο κέντρο) με την ομάδα της Μακεδονικής Βιομηχανίας Γάλακτος
|ΜΕΒΓΑΛ

ΜΕΒΓΑΛ-Kifisia Run®

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 12:43

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας ΜΕΒΓΑΛ Kifisia Run, την Κυριακή 31/3/19. Οι δρομείς που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 2.500 πλημμυρίζοντας τους δρόμους της Κηφισιάς από θετική ενέργεια αλλά και υποστηρίζοντας δυναμικά το κοινωνικό μήνυμα της διοργάνωσης: Τρέχω-Συνεισφέρω-Ευαισθητοποιώ.

Σκοπός του αγώνα ήταν αφενός η ενίσχυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών, καθώς μέρος των εσόδων διατίθεται για τις ανάγκες του Συνδέσμου, και αφετέρου η διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα.

Η ΜΕΒΓΑΛ είχε δυναμική παρουσία στον αγώνα όχι μόνο σαν χορηγός αλλά συμμετείχε με δική της ομάδα που έτρεξε, για να βοηθήσει να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της διοργάνωσης. Παράλληλα η εταιρεία πρόσφερε στους συμμετέχοντες γευστικά προϊόντα, όπως πρωτεϊνούχα ροφήματα, Κεφίρ, Ξινόγαλα, Αριάνι και σοκολατούχο Choco Joy.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, βράβευσε τους νικητές και δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη συμμετοχή της εταιρείας στη χαρά του αθλητισμού και την ταυτόχρονη παροχή στήριξης σε ευπαθείς ομάδες.

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 600 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε πάνω από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη  για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...