240
Πάνος Καμμένος και Ευάγγελος Αποστολάκης επιθεωρούν το τιμητικό άγημα του Ναυτικού στο Πεντάγωνο, την ώρα που πάνω από τα κεφάλια τους πετούσαν τα δύο Μιράζ της Πολεμικής Αεροπορίας | INTIMEnews

Το ΓΕΑ για τη φιγούρα Καμμένου με τα Μιράζ: «Ηταν εκπαιδευτική αποστολή»!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 17:31
Πάνος Καμμένος και Ευάγγελος Αποστολάκης επιθεωρούν το τιμητικό άγημα του Ναυτικού στο Πεντάγωνο, την ώρα που πάνω από τα κεφάλια τους πετούσαν τα δύο Μιράζ της Πολεμικής Αεροπορίας
|INTIMEnews

Το ΓΕΑ για τη φιγούρα Καμμένου με τα Μιράζ: «Ηταν εκπαιδευτική αποστολή»!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 17:31

Δεν ήταν περιττή κινητοποίηση, ούτε αχρείαστο έξοδο, αλλά «προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή».

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) για το σόου στον αττικό ουρανό με την υπέρπτηση των δύο Μιράζ την ώρα της τελετής παράδοσης – παραλαβής στο Πεντάγωνο, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο.

Το θέμα της υπέρπτησης των δύο μαχητικών προς τιμήν του απελθόντος υπουργού και του διαδόχου του Ευάγγελου Αποστολάκη, προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια της αντιπολίτευσης και κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το ΓΕΑ πάντως θέλησε να διαβεβαιώσει πως δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό και απλά επρόκειτο για πτήση στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι η πτήση των αεροσκαφών Μ2000-5 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, εντάχθηκε ως επιμέρους αντικείμενο σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή των αεροσκαφών και στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος της 331 Μοίρας».

Και όλα αυτά ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ είχε ανακοινώσει ότι η πτήση του ζεύγους των μαχητικών θα πραγματοποιείτο στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης- παραλαβής στο Πεντάγωνο.

Ο Πάνος Καμμένος πάντως, μια φορά το απόλαυσε το εντυπωσιακό air show που οργανώθηκε προς τιμή του. Αφήστε που συγκινήθηκε κιόλας…

Οσο για τον συντάκτη της ανακοίνωσης του ΓΕΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπό του πήρε μία ελαφρά, μόνο, ερυθρά απόχρωση όταν ανέγνωσε τι είχε γράψει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...