311
Ντόναλντ Τραμπ - Πάνος Καμένος στα... μιλιτέρ. Ο υπουργός Αμυνας πάντως, όπως είναι γνωστό, δεν έμεινε στο μπουφάν της αεροπορίας και όποτε βρίσκει ευκαιρία δείχνει την προτίμησή του στις στολές παραλλαγής | CreativeProtagon

O Kαμμένος βλέπει στον καθρέφτη του τον Τραμπ: Και αυτός φοράει στολή, εγώ γιατί όχι;!;!

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2018, 12:00
Ντόναλντ Τραμπ - Πάνος Καμένος στα... μιλιτέρ. Ο υπουργός Αμυνας πάντως, όπως είναι γνωστό, δεν έμεινε στο μπουφάν της αεροπορίας και όποτε βρίσκει ευκαιρία δείχνει την προτίμησή του στις στολές παραλλαγής
|CreativeProtagon

O Kαμμένος βλέπει στον καθρέφτη του τον Τραμπ: Και αυτός φοράει στολή, εγώ γιατί όχι;!;!

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2018, 12:00

Ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε τη Μελάνια και σε μία κίνηση – έκπληξη πήγαν Ιράκ για να βρεθούν κοντά στους αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν στην αεροπορική βάση Αλ Ασάντ.

Ο αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και το σχετικό tweet (δείτε το κάτω) ενώ κατά την ομιλία του στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ φόρεσε το μιλιτέρ μπουφάν του με τα σχετικά διακριτικά και την αστερόεσσα στο μανίκι (φωτογραφία κάτω).

Με το που είδε τον πρόεδρο των ΗΠΑ με το μπουφάν της αεροπορίας ο Πάνος Καμμένος ξεσηκώθηκε.

Ορίστε», είπε, «και ο Τραμπ φοράει στολή, εγώ γιατί όχι;» παραπονέθηκε!

Αν και ο πρόεδρος Τραμπ ήταν εγκρατής και απλά αντικατέστησε το σακάκι του κουστουμιού του με το μπουφάν (χωρίς να φορέσει καμία στολή πιλότου), ο Πάνος Καμμένος βρήκε την αφορμή που αναζητούσε και επιτέθηκε στους επικριτές του που τον ψέγουν για τις συχνές – πυκνές εμφανίσεις του με στολές από σχεδόν όλα τα Οπλα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με κορυφαία όλων αυτή με τη στολή παραλλαγής σαν άλλος κομάντο.

«Eχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το Ποτάμι, η Γεννηματά,ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταράκος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter (κάνοντας ένα ακόμα από ορθογραφικό λάθος με τα «λ» στο προσβάλλει), κατακεραυνώνοντας τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ και πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Μιχάλη Κωσταράκο, που τον είχε κατηγορήσει για αντιποίηση στολής.

Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Πάνος Καμμένος με τα μπουφάν τους. Οχι, ανάλογη με αμφότερους ντυμένους με στολές παραλλαγής όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε.

Με φόρα πάντως,  από την εμφάνιση του Τραμπ στο Ιράκ, ο υπουργός Αμυνας (ξανα)φόρεσε το μπουφάν παραλλαγής και πόζαρε γεμάτος περηφάνεια στις τελευταίες του επισκέψεις στα φυλάκια Πλαγιών και Νυμφαίας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...