167
O Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε τα χαρτιά αναφορικά με τις εκλογές στον δήμο Αθηναίων | ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ IntimeNews

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προαναγγέλλει στήριξη στον Κώστα Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2018, 17:25
O Σταύρος Θεοδωράκης άνοιξε τα χαρτιά αναφορικά με τις εκλογές στον δήμο Αθηναίων
|ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ IntimeNews

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προαναγγέλλει στήριξη στον Κώστα Μπακογιάννη

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2018, 17:25

Πριν έναν χρόνο ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωνε στρατιώτης του Κινήματος Αλλαγής, το όνομά του οποίου άλλωστε είχε εν πολλοίς επιβάλει. Τώρα απομακρύνεται όσο μπορεί περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προαναγγελία στήριξης του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων (βλέπε ΝΔ) ενώ το ΚΙΝΑΛ έχει ήδη προκρίνει τον Παύλο Γερουλάνο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκφράστηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, δείχνοντας ουσιαστικά την προτίμηση του αναφορικά με τις υποψηφιότητες στον δήμο Αθηναίων.

«Στην Αθήνα έχουμε κάνει πάνω από δυο-τρεις συναντήσεις με τον Κώστα Μπακογιάννη» είπε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Ο Μπακογιάννης κάνει κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν πολιτεύεται αφ’ υψηλού. Κάθε μέρα πηγαίνει σε μια γειτονιά της Αθήνας και ακούει προτάσεις», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ποταμιού, ξεχνώντας προφανώς ότι κάτι τέτοιο κάνει πολύ περισσότερο ο κ. Γερουλάνος.

«Εχουμε καταλάβει ότι βλέπει με πολύ σοβαρότητα τον Δήμο της Αθήνας. Είμαστε πολύ κοντά του λοιπόν», προσέθεσε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος μία τουλάχιστον φορά έχει συναντήσει τελευταία τον κ. Μπακογιάννη σε καφέ-μπαρ της Βουκουρεστίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...