235
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει | INTIMENEWS

Γκλέτσος: «Ζω τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο – είμαι εφτάψυχος»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2018, 13:44
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει
|INTIMENEWS

Γκλέτσος: «Ζω τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο – είμαι εφτάψυχος»

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2018, 13:44

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 21.30 κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Alpha, «Τατουάζ». Σε αυτήν πρωταγωνιστεί και ο Απόστολος Γκλέτσος, έχοντας δηλώσει ότι η συμμετοχή του είναι φιλική, καθώς παραμένει και δήμαρχος Στυλίδας (και πρόεδρος του κόμματος «Τελεία», αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).

Τέλος πάντων, ο ηθοποιός που έγινε δήμαρχος και πρόεδρος κόμματος μίλησε στον Alpha για τη συμμετοχή του στη σειρά, εκείνα όμως που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση, ήταν τα όσα είπε για τη μάχη που έχει δώσει με τον καρκίνο και για τη σημερινή κατάσταση της υγείας του.

Μίλησε ανοιχτά δείχνοντας μια πιο ευάλωτη και ευαίσθητη πλευρά του, για τα τρία χειρουργεία που έχει κάνει στην καρδιά του, αλλά και για το θάνατο του πατέρα του. «Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Είμαι εφτάψυχος. Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο».

Και συνεχίζοντας: «Με τον καρκίνο στο στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Εκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να ακούτε τον γιατρό σας. Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι δύσκολο. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: “Φοβάσαι”; “Οχι” μου λέει κι έφυγε γαλήνιος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...