301
Ο Κυριάκος Μητσοτάκη συνομιλεί με κατοίκους στην πόλη της Ζακύνθου | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Απάντηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Eχει το θράσος να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια»

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2018, 16:05
Ο Κυριάκος Μητσοτάκη συνομιλεί με κατοίκους στην πόλη της Ζακύνθου
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Απάντηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Eχει το θράσος να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια»

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2018, 16:05

«Ο κ. Τσίπρας αντιπροσωπεύει το χθες. Δεν μπορεί να μιλήσει για το αισιόδοξο αύριο της Ελλάδας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από τη Ζάκυνθο, απαντώντας σε όσα είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός κατά την παρουσία του στο νησί της Σύρου.

Με αφορμή την αναφορά του κ. Τσίπρα για «δυνάμεις που ονειρεύονται κρυφά μνημόνια», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρατήρησε ότι αυτά λέγονται από τον άνθρωπο που έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο, αφού υπέγραψε το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο το οποίο στοίχισε στην Ελλάδα περισσότερα από 100 δισ. ευρώ . Και σήμερα, πρόσθεσε, ο κ. Τσιπρας «έχει το θράσος σήμερα να διαφημίζει έξοδο από τα μνημόνια όταν είναι αυτός ο οποίος έχει δεσμεύσει τη χώρα σε ένα αυστηρό πλαίσιο λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα και όταν είναι αυτός ο οποίος έχει υπογράψει τη μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου».

«Η χώρα σήμερα χρειάζεται μια δημιουργική επανεκκίνηση, χρειάζεται ενωμένη να μπορέσει να αξιοποιήσει τα σημαντικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα, να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης, να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες ασφάλεια και αλληλεγγύη», ανέφερε στη δήλωσή του από τη Ζάκυνθο ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ  έφτασε στην Ζάκυνθο λίγο μετά τις 10:30 όπου τον υποδέχθηκαν πολιτευτές και φίλοι του κόμματος. Ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί περπάτησε στο κέντρο της πόλης, με κατάληξη το δημαρχείο.

Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καταστάσεις ανομίας που έχουν δημιουργηθεί στο νησί τα τελευταία χρόνια -με αφορμή ίσως το τελευταία περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά των αστυνομικών: «Είναι πολύ σημαντικό να αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη στην Ζάκυνθο και να μην δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει ένα καθεστώς ανομίας, το οποίο υποβαθμίζει τη ζωή των πολιτών και υπονομεύει το τουριστικό προϊόν. Και αυτό», είπε,  «αποτελεί δέσμευση πανελλαδικής εφαρμογής για εμένα, και έχει ιδιαίτερη απήχηση στη Ζάκυνθο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...