184
Μετρώντας πληγές στο Μάτι | Menelaos Myrillas / SOOC

80 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 20:27
Μετρώντας πληγές στο Μάτι
|Menelaos Myrillas / SOOC

80 οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2018, 20:27

Σε 80 ανέρχονται οι ταυτοποιημένοι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Από τους 80 νεκρούς, οι 76 είναι θύματα που απανθρακώθηκαν από τη φωτιά και απαιτήθηκε η ταυτοποίησή τους από ιατροδικαστές, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα ενώ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται 11 άτομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, οι αγνοούμενοι ανέρχονταν σε 14 το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει πλήρης σύμπτωση ανάμεσα στην μείωση των αγνοουμένων και την αύξηση των αναγνωρισμένων νεκρών κατά έξι άτομα.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό από συγγενείς η ταυτοποίηση της σορού του 29χρονου Παναγιώτη Χαμηλοθώρη.

Οι Αρχές δεν διευκρινίζουν πόσες σοροί παραμένουν μη ταυτοποιημένοι στο εργαστήριο, όμως εκτιμάται πως ανέρχονται περίπου σε 10. Τέλος, δεν είναι σαφές εάν στις αναγνωρισμένες σορούς περιλαμβάνεται το πτώμα που βρέθηκε χθες ανοιχτά της περιοχής Κόκκινο Λιμανάκι ή ένα ακόμα πτώμα που βρέθηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά της νήσου Φλέβες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...