166
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος | Alexandros Michailidis / SOOC

Παπαχριστόπουλος: «Θέμα ημερών ή εβδομάδων οι παραιτήσεις»

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2018, 13:41
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος
|Alexandros Michailidis / SOOC

Παπαχριστόπουλος: «Θέμα ημερών ή εβδομάδων οι παραιτήσεις»

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2018, 13:41

Βέβαιος ότι θα αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι εμφανίστηκε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος που προανήγγειλε παραιτήσεις το προσεχές διάστημα.

«Κάντε υπομονή για τις παραιτήσεις, είναι ώρα μάχης. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων. Πιστεύω ότι θα αποδοθούν ευθύνες» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 Fm.

Πρόσθεσε ακόμη: «Πιστεύω ότι την ευθύνη την πήρε ο Πρωθυπουργός», ενώ επισήμανε πως «η άναρχη δόμηση δεν αποτελεί δικαιολογία για εμένα. Οταν κυβερνάς 3,5 χρόνια και σε αυτόν τον τομέα πρέπει κάτι να έχεις κάνει. Το βαθμό ευθύνης οφείλεις να τον αναλάβεις».

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές ευθύνες, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. απάντησε: «Αν όταν ήμουν διοικητής στη Νίκαια σκοτωνόταν κάποιος, για παράδειγμα στο ασανσέρ, εγώ θα παραιτούμουν και ας μην ήμουν εγώ ο άμεσα υπεύθυνος».

Τέλος, δεν πήρε θέση για το αν ο Πρωθυπουργός γνώριζε την ώρα της σύσκεψης το βράδυ της Δευτέρας για την ύπαρξη νεκρών: «Εσείς καλά κάνετε και το αναδεικνύετε. Κάποιοι που το αναδεικνύουν με τον τρόπο που το κάνουν έχουν χάσει την αξιοπιστία τους εδώ και χρόνια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...