203
H πινακίδα βρίσκεται, πια, στο έδαφος | REUTERS

Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια – λόγω έργων

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2018, 21:30
H πινακίδα βρίσκεται, πια, στο έδαφος
|REUTERS

Κατέβασαν την πινακίδα «Αεροδρόμιο Μ. Αλέξανδρος» στα Σκόπια – λόγω έργων

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2018, 21:30

Η πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο των Σκοπίων, στην οποία αναγράφεται η ονομασία «Μέγας Αλέξανδρος», έχει κατέβει και είναι τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου.

Στις εικόνες που κατέγραψαν τα διεθνή ΜΜΕ, η πινακίδα βρίσκεται στο έδαφος, ενώ οι κάτοικοι των Σκοπίων περνούν από το σημείο για τις καθημερινές τους ασχολίες.

a-man-passes
Σε μία από τις φωτογραφίες (η κεντρική, αυτού του κειμένου) απεικονίζεται ένας εργαζόμενος, ο οποίος εκτελεί εργασίες στον δρόμο, όπου βρισκόταν η πινακίδα.

Σύμφωνα με το Reuters, που δημοσιοποίησε κάποιες από τις φωτογραφίες, η πινακίδα κατέβηκε λόγω εργασιών στο οδόστρωμα.

Υπενθυμίζουμε, πως η τοποθέτηση των πινακίδων με τα νέα ονόματα του αεροδρομίου και του αυτοκινητόδρομου θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

fyrom-greece_1
Για την ακρίβεια, η διαδικασία για τη μετονομασία του διεθνούς αυτοκινητόδρομου της χώρας σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία» και του αεροδρομίου των Σκοπίων σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» θα ξεκινήσει μετά τη δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, της σχετικής απόφασης που έλαβε το υπουργικό συμβούλιο των Σκοπίων.

fyrom-greece
Οι ενέργειες και εργασίες για την αφαίρεση των υπαρχουσών σημάνσεων κυκλοφορίας και την τοποθέτηση των νέων θα διεξαχθούν από το κρατικό Ταμείο Οδοποιίας των Σκοπίων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...