348
Κουρασμένα παλικάρια δίπλα σε καλλονές: μία θεώρηση για τα «Φιλαράκια» της «Επανένωσης» | Warner Media

«Φιλαράκια»: Οι κυρίες μια χαρά, οι κύριοι άσ’ τα να πάνε!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 17:00
Κουρασμένα παλικάρια δίπλα σε καλλονές: μία θεώρηση για τα «Φιλαράκια» της «Επανένωσης»
|Warner Media

«Φιλαράκια»: Οι κυρίες μια χαρά, οι κύριοι άσ’ τα να πάνε!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 17:00

Η «Επανένωση» έδειξε, πρώτον, ότι γέρασαν τα «Φιλαράκια» και, δεύτερον, πώς γέρασαν.

Ε, μια χαρά τα έχουν πάει τα τρία κορίτσια, λιγότερο καλά τα τρία αγόρια, λέει η Corriere della Sera. Η θηλυκή χειρ που υπογράφει το σχετικό κειμενάκι (Ιρένε Σοάβε) βρίσκει ένα πολύ καλό στοιχείο στη μεταμόρφωση που ο πανδαμάτωρ επέφερε: «την εκδίκηση των γυναικών». Ας δούμε τι σημαίνει ο γρίφος.

Πλέον οι ντίβες δεν υποτιμώνται από το Χόλιγουντ μόλις γεράσουν, ο «σκληρός νόμος του κινηματογράφου» που «περιθωριοποιεί» τις σταρ μάλλον έπαψε να ισχύει, λέει, και αυτό είναι θαυμάσιο. Επειδή μέχρι τώρα μόνο στους άντρες επιτρεπόταν να είναι γοητευτικοί μέχρι τα βαθιά γεράματα, «να, σαν την περίπτωση του Σον Κόνερι». Ομως η εποχή άλλαξε αυτά τα παλιομοδίτικα στάνταρ. Οι κυρίες από τα «Φιλαράκια» παραμένουν γοητευτικές και έχουν μέλλον.

Μιλώντας για τα γεράματα των έξι φίλων της σειράς «Friends» με βάση όσα έδειξε το «Reunion», η συντάκτρια του ιταλικού Μέσου αποφαίνεται ότι «το γήρας δεν άγγιξε όλους τους ηθοποιούς εξίσου». Βρίσκει ότι η Τζένιφερ Ανιστον, στα 52 της, «μοιάζει διαφορετική» σε σχέση με ένα τέταρτο του αιώνα πίσω, μόνο «επειδή εγκατέλειψε το χτένισμα της Ρέιτσελ, που τόσο πολύ αντέγραψαν τα κοριτσάκια σε όλον τον κόσμο».

Και η Κόρτνεϊ Κοξ, στα 56 της, «είναι πιο όμορφη από τότε που έπαιζε τη Μόνικα, προφανώς έχοντας λάβει κάποια χειρουργική βοήθεια». Η δε Λίζα Κούντροου, στα 57 της, «ακτινοβολεί» και «είναι πιο χαριτωμένη από πριν, αν και απέφυγε τη χρήση της αισθητικής χειρουργικής».

Μιλάμε, δηλαδή, για κουκλάρες. Ενώ οι άντρες έχουν το μαύρο χάλι τους.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ρος της σειράς, στα 55 του, «φαίνεται ότι το παράκανε με το filler για τις ρυτίδες», ο Ματ Λεμπλάνκ, ο Τζόι της σειράς, «έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη δυσκολία που έχει να ελέγξει το βάρος του». Οσο για τον Μάθιου Πέρι, «που πολέμησε με τον αλκοολισμό και δεν είχε εύκολη ζωή», ε, αυτός «είχε κάτασπρα οδοντικά εμφυτεύματα, προφανέστατα καινούργια, που του επιβράδυναν κάπως την ομιλία».

Υστερα απ’ όλα αυτά, ότι μπόρεσαν αυτοί οι τρεις και σύρθηκαν μέχρι το πλατό με μοναδικό σκοπό τους να σταθούν δίπλα στις τρεις αειθαλείς καλλονές, ε, μάλλον θαύμα ήταν – και από τα πολύ μεγάλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News