70
| karenskitchenstories.com

Ζυμώνω το ψωμί του σπιτιού μου

Bostanistas Bostanistas 10 Οκτωβρίου 2016, 15:27

Ζυμώνω το ψωμί του σπιτιού μου

Bostanistas Bostanistas 10 Οκτωβρίου 2016, 15:27

Ετοιμάστε το προζύμι: Βάζετε μέσα σ’ ένα μπολ μια χούφτα αλεύρι και προσθέστε χλιαρό νερό μέχρι να πετύχετε να γίνει ένας πυκνός χυλός, σχεδόν ζυμαράκι. Σκεπάστε το μπολάκι και αφήστε το όλη τη νύχτα σε μέρος προστατευμένο και ζεστό. Την επόμενη μέρα, αφού προσθέσετε ξανά λίγο αλεύρι και χλιαρό νερό, ανακατέψτε τον πυκνό χυλό, σκεπάστε τον και τοποθετήστε τον πάλι στο ζεστό, προστατευμένο μέρος.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...