184
Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, έχει «πολιτογραφηθεί» εκουσίως εδώ και χρόνια Παριανός. Ζει με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του στο νησί των Κυκλάδων όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά | YouTube

Τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πάρο ο Φάνης Χριστοδούλου

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2021, 11:54
Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, έχει «πολιτογραφηθεί» εκουσίως εδώ και χρόνια Παριανός. Ζει με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του στο νησί των Κυκλάδων όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά
|YouTube

Τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πάρο ο Φάνης Χριστοδούλου

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2021, 11:54

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του είχε το πρωί της Δευτέρας στην Πάρο ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Φάνης Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος σημειωτέον διατηρεί επιχείρηση στην Πάρο (δείτε κάτω τη συνέντευξή του στον Βασίλη Σκουντή στο νησί των Κυκλάδων), έχει τραυματιστεί στο γόνατο και τον ώμο, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τραύμα στον πνευμονοθώρακα.

Στην Πάρο αναμενόταν ελικόπτερο με γιατρό του ΕΚΑΒ για την αεροδιακομιδή του τραυματία στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τον τραυματισμό του Φάνη Χριστοδούλου επιβεβαίωσε στο protothema.gr άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. «Εχει χτυπήσει, είναι αλήθεια. Οπως έμαθα το ατύχημα πρέπει να συνέβη γύρω στις 9:30. Με ενημέρωσαν οι δικοί του πως χτύπησε με τη μηχανή. Κάποιον πήγε να αποφύγει και έπεσε. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά, αλλά από ό,τι μου είπαν, έχει τις αισθήσεις του δεν γνωρίζω περισσότερα και πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού. Στη Νάουσα έγινε το ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο. Εβγαινε από ένα μαγαζί και την ώρα που έφευγε, κάτι συνέβη με ένα αυτοκίνητο, το οποίο πρέπει να προσπάθησε να αποφύγει, και έπεσε», περιέγραψε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...