668
Ο αστυνομικός-προαγωγός με το εύγλωττο για τα γούστα του μπλουζάκι ενώ οδηγείται στην Ευελπίδων | INTIMEnews

Ηλιούπολη: «Είμαστε μπροστά σε ολόκληρο κύκλωμα – η 19χρονη κινδυνεύει»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2021, 11:34
Ο αστυνομικός-προαγωγός με το εύγλωττο για τα γούστα του μπλουζάκι ενώ οδηγείται στην Ευελπίδων
|INTIMEnews

Ηλιούπολη: «Είμαστε μπροστά σε ολόκληρο κύκλωμα – η 19χρονη κινδυνεύει»

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2021, 11:34

Μία ακόμη ιστορία άγριας σεξουαλικής κακοποίησης. Μία ακόμη κοπέλα, έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του υποτιθέμενου συντρόφου-προστάτη της (στην ουσία προαγωγού) και του ίδιου της του πατέρα. Στην Ηλιούπολη δεν αποκαλύφθηκε όμως μόνο μία από τις λεγόμενες «ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες». Ηρθαν στο φως οι καταγγελίες για τη μεταχείριση της 19χρονης όχι μόνο πριν, αλλά και μετά την καταγγελία του μαρτυρίου που ζούσε από τα 11 της χρόνια, όπως  και το παράδειγμα της αλληλεγγύης στην πράξη, από την άλλη κοπέλα, την εργαζόμενη στο καφέ, που δεν φοβήθηκε όταν είδε το κορίτσι χτυπημένο και τρομαγμένο και του είπε: «αν χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι εδώ».

Ο 39χρονος αστυνομικός-προαγωγός στην Ηλιούπολη, με το αρρωστημένο μυαλό, δεν ήταν μόνος. Υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στο διαρκές μαρτύριο που ζούσε στα χέρια του – και του πατέρα της- η 19χρονη. «Μιλάμε για κύκλωμα», τόνισε η δικηγόρος της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, σε δηλώσεις της στο Μega» και αφού ευχαρίστησε την υπάλληλο στο καφέ που δεν φοβήθηκε και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την 19χρονη, διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη μεταχείριση της οποίας έτυχε το θύμα μετά την καταγγελία του.

«Να μην κινδυνέψει το παιδί από το κύκλωμα. Απαιτώ από τις αρχές να συλληφθούν και το παιδί να μην κινδυνέψει»

«Ας απαντήσουν τι εξυπηρετεί το να αποκλείεται το παιδί από την επικοινωνία για ένα 12ωρο. Την πήγαν στο νοσοκομείο αφού την εξεφάνισαν από εμάς, πήγαν και έλεγαν ότι είναι κρατούμενη», κατήγγειλε η κυρία Λεγάκη.

«Το ερώτημα γιατί το παιδί απομονώθηκε επί 12ωρο από τους δικηγόρους του παραμένει εκκρεμές. Θα πάρουμε τη δικογραφία, θα δούμε τι καταγράφεται. Το παιδί είναι στο σπίτι του, προσπαθεί να συνέλθει, χρειάζεται βοήθεια, θα την έχει», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Αν πιστεύει ότι ο κώδικας ποινικής δικονομίας έχει παραβιαστεί παρουσία του κ. αντιεισαγγελέα να το πει ευθέως», της απάντησε ο γενικός γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος που επανέλαβε μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό: «Αυτός δεν είναι αστυνομικός κατά την άποψή μου. Πρέπει να ανοίξουν στόματα, να καταλάβουν κάποιοι ότι ως εδώ η βία. Η Αστυνομία έχει φτιάξει ειδική υπηρεσία ενδοοικογενειακής βίας, όποια κοπέλα είναι θύμα να λέει το πρόβλημά της. Να καταγγέλλονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαι βέβαιος η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Ο αστυνομικός δεν ήταν μόνος, επέμεινε η δικηγόρος της 19χρονης. «Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ό,τι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα», είπε και υπογράμμισε ότι η κοπέλα κινδυνεύει από τα μέλη του εν λόγω κυκλώματος.

«Να μην κινδυνέψει το παιδί από το κύκλωμα. Απαιτώ από τις αρχές να συλληφθούν και το παιδί να μην κινδυνέψει», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της.

«Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα, την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέλφια της», περιέγραψε η δικηγόρος την κατάσταση στην οποία ζούσε το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης.

Ηδη, όπως έγινε γνωστό, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη άνδρα, φερόμενο συνεργό του 39χρονου αστυνομικού. Σύμφωνα με το Star Channel, πρόκειται για πρόσωπο που επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους γείτονες.

Οσο για τον 39χρονο αστυνομικό, που ήδη τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση (από τον Ιούνιο για άλλες αξιόποινες πράξεις) και βαρύνεται πλέον με τον μισό Ποινικό Κώδικα, φέρεται να έχει εμμονή με ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, επιδείκνυε όπλα και τη δεινότητά του στη χρήση τους, ακριβά γούστα με σαμπάνιες και πόζες σε θαλαμηγούς και άλλες συνήθειες με τις οποίες προέβαλλε αυτάρεσκα το macho προφίλ του.

Θρασύς ακόμα και κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με διαφημιστικό μπλουζάκι γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...