160
|

Τι αποφάσισαν οι ΑΝΕΛ για την κάθοδο στις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 16:21

Τι αποφάσισαν οι ΑΝΕΛ για την κάθοδο στις εκλογές

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 16:21

Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα ληφθεί η τελική απόφαση για την κάθοδο ή όχι του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση των βουλευτών και της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, υπό τον Πάνο Καμμένο, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου με ανοιχτό, ωστόσο, το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας, σε περίπτωση που η ημερομηνία των εκλογών είναι διαφορετική από εκείνη της 7ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με στελέχη των ΑΝΕΛ, κατά τη συνεδρίαση εξετάστηκε ενδελεχώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και συζητήθηκαν διάφορες απόψεις για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων συνεχίζεται, ενώ, όπως υπογράμμιζαν οι ίδιες πηγές, «Πάνος Καμμένος και ΑΝΕΛ είναι ένα».

Εκτίμησή τους τέλος, ήταν ότι οι τοπικές εκλογές ανέδειξαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων να κινείται εκτός του «δίπολου» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Αντίστοιχα, σημείωναν, και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες απευθύνουν κάλεσμα πρωτίστως προς την κοινωνία και όχι προς τους πολιτικούς φορείς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...