318
Το σύνθημα στην περίφραξη της οικίας του κ. Μυλωνάκη μετά την «επίσκεψη» του Ρουβίκωνα | Τwitter /@georgemilon

Στο σπίτι του γ.γ. της Βουλής ο Ρουβίκωνας – Τασούλας: Υπουλοι, με άνανδρο στόχο οικογένειες

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2022, 11:30
Το σύνθημα στην περίφραξη της οικίας του κ. Μυλωνάκη μετά την «επίσκεψη» του Ρουβίκωνα
|Τwitter /@georgemilon

Στο σπίτι του γ.γ. της Βουλής ο Ρουβίκωνας – Τασούλας: Υπουλοι, με άνανδρο στόχο οικογένειες

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2022, 11:30

Την άμεση αντίδραση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κώστα Τασούλα, προκάλεσε η «επίσκεψη» της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη.

«Στις πρόσφατες, απόλυτα καταδικαστέες επιθέσεις που γίνονται σε σπίτια βουλευτών, προστέθηκε και η επίθεση, εξίσου καταδικαστέα, στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής από τον Ρουβίκωνα. Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που κατάδικοι ή υπόδικοι, στο φως όμως της ημέρας, αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη», ανέφερε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Τασούλας.

Αφορμή για την «επίσκεψη», σύμφωνα πάντα με τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, «η δίωξη των αγωνιστών Ν. Ποργιώτη και Γ. Καλαϊτζίδη με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της “φθοράς ιστορικού μνημείου” για την επίθεση που έκανε ο Ρουβίκωνας με μπογιές στη Βουλή, στις 21 Μάη»

Η Ελευθερία, η Δημοκρατία και οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται, ήταν η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο κ. Μυλωνάκης στους αυτόκλητους τιμητές του «Ρουβίκωνα».

Την επίθεση στο σπίτι του γενικού γραμματέα της Βουλής καταδίκασε και η Νέας Δημοκρατία, καλώντας όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να κάνουν το ίδιο.

«Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τις μπογιές και τα τρικάκια τους», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Η επίθεση στην οικία του γενικού γραμματέα της Βουλής είναι μία ακόμη θρασύδειλη ενέργεια που πρέπει να τύχει της αποδοκιμασίας του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας, ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...