193
Να το πάρει απόφαση η Πολιτεία και να βρει αυτούς που τρομοκρατούν οικογένειες, δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου | ΙΝΤΙΜΕnews

Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2022, 08:51
Να το πάρει απόφαση η Πολιτεία και να βρει αυτούς που τρομοκρατούν οικογένειες, δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2022, 08:51

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της οικίας του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή του Μετς.

Από την έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού προκλήθηκαν  ζημιές στην είσοδο της οικίας.

«Τρομοκράτες βάζουν γκαζάκια και τρομοκρατούν οικογένειες, κόσμο», δήλωσε ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3

«Το σημαντικό είναι ότι κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση η Πολιτεία ότι πρέπει να τους βρει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, και κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη», ανέφερε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...