227
| ΙΝΤΙΜΕnews

Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2021, 12:08
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2021, 12:08

Ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγήθηκε ο φυγόποινος υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς.

Ο Παππάς έφθασε στο Εφετείο με το τζιπ της Αντιτρομοκρατικής στις 12 το μεσημέρι.

Με καθυστέρηση λίγων λεπτών ανέβηκε στον 4ο όροφο στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της ποινής των 13 ετών και 3 μηνών που του επιβλήθηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ακολούθως αναμένετο να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού για την έκτιση της ποινής του.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο συνήγορός του, Παππά,  Παντελής Σταυριανάκης, ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία δύο φορές χθες με τον Χρ. Παππά και μίλησαν για διαδικαστικά θέματα, ενώ τον ρώτησε αν έλαβε μια επιστολή που του είχε στείλει και αφορούσε την παράδοσή του. Επιστολή την οποία, όπως είπε, δεν έχει λάβει.

Οπως υποστήριξε, ο κ. Σταυριανάκης, ο Παππάς δεν είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό, καθώς δεν είχε διασυνδέσεις, ενώ δεν θα πήγαινε να κρυφτεί σε μοναστήρι.

Ερωτηθείς για την 52χρονη που προσέφερε καταφύγιο  στον φυγόποινο χρυσαυγίτη για όσο χρόνο κρυβόταν από τις αρχές, ο κ. Σταυριανάκης δήλωσε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι ότι είχε βάλει υποψηφιότητα μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...