177
Kατά την παραμονή του στη Γαλλία ο κ. Λάγιος επισκέφθηκε την 118 στρατιωτική βάση του Mont-de-Marsan «Base Aerienne 118» | Facebook

Στο αρχηγείο της Dassault ο γ.δ. Αμυντικών Εξοπλισμών για τα Rafale

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2021, 14:20
Kατά την παραμονή του στη Γαλλία ο κ. Λάγιος επισκέφθηκε την 118 στρατιωτική βάση του Mont-de-Marsan «Base Aerienne 118»
|Facebook

Στο αρχηγείο της Dassault ο γ.δ. Αμυντικών Εξοπλισμών για τα Rafale

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2021, 14:20

Για την εξέλιξη του προγράμματος των Rafale ενημερώθηκε ο επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης Aμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) αντιπτέραρχος (ε.α.) Θεόδωρος Λάγιος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρείας Dassault Aviation (28-29 Μαρτίου) κατόπιν πρόσκλησης της γαλλικής πλευράς.

Ο κ. Λάγιος επισκέφθηκε την 118 στρατιωτική βάση του Mont-de-Marsan «Base Aerienne 118», ενημερώθηκε επί της προόδου εξέλιξης του προγράμματος των RAFALE, ενώ συμμετείχε και σε δοκιμαστική πτήση με το γαλλικό μαχητικό.

Ο αντιπτέραρχος ε.α. είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο εκπαιδεύεται επί του νέου αποκτήματος της Π.Α.

Τέλος είναι κατ ιδίαν συναντήσεις με τον senior vice rresident – Μilitary Export Contracts Στεφάν Σιανφαρανί (Stéphane Cianfaran), τον senior executive vice president International, Ρισάρ Λαβό (Richard Lavaud) και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Dassault Aviation, Eρίκ Τραπιέ (Éric Trappier), στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Παρίσι.

«Η συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής εταιρείας πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα φιλίας και εμπιστοσύνης, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία διάθεση, για περαιτέρω ανάπτυξη, της συνεργασίας των δύο χωρών», στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...