170
| REUTERS/Lucas Jackson

Αυτός είναι ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που οδηγήθηκε στη φυλακή για ασέλγεια κατά ανηλίκων

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 13:25
|REUTERS/Lucas Jackson

Αυτός είναι ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που οδηγήθηκε στη φυλακή για ασέλγεια κατά ανηλίκων

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 13:25

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο 62χρονος, που μάλιστα είχε βρεθεί φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών σταθμών, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε Αθήνα και Καλαμάτα.

Ολα ξεκίνησαν από καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία ο 62χρονος είχε αποστείλει σε συγγενικό της πρόσωπο φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν εκείνη ήταν ανήλικη, ζητώντας παράλληλα από τον παραλήπτη αντίστοιχο υλικό έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκε ως αποστολέας ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς φορητός σκληρός δίσκος με πλήθος οπτικοαστικού υλικού ερωτικού περιεχόμενου με τον ίδιο και τις ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι (CD), επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης USB και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...