280
Οχι και τόσο καλή περίοδος για τον επιθετικό της Γιουβέντους | REUTERS/Massimo Pinca

Πάλι εκτός εθνικής Πορτογαλίας ο Ρονάλντο – Εν μέσω των καταγγελιών για βιασμό

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 15:15
Οχι και τόσο καλή περίοδος για τον επιθετικό της Γιουβέντους
|REUTERS/Massimo Pinca

Πάλι εκτός εθνικής Πορτογαλίας ο Ρονάλντο – Εν μέσω των καταγγελιών για βιασμό

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2018, 15:15

Ούτε στους αγώνες του Οκτωβρίου θα ενισχύσει την εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού όπως έγινε γνωστό, ο Φερνάντο Σάντος δεν περιλαμβάνει τον 33χρονο άσο στις κλήσεις του.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι προφανώς ο Σάντος θέλει να δώσει χρόνο στον επιθετικό της Γιουβέντους για να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τη φόρμα του. Ο ίδιος ο Ρονάλντο άλλωστε είχε ζητήσει να μην αγωνιστεί με την Εθνική Πορτογαλίας τον Σεπτέμβριο προκειμένου να πάρει ανάσες ξεκούρασης και το αίτημά του είχε γίνει δεκτό από τον Φερνάντο Σάντος. Το ίδιο φαίνεται ότι ζήτησε και τώρα ενόψει των αγώνων με Πολωνία και Σκωτία με τον Σάντος να μην έχει πρόβλημα, όπως και η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αυτή η απουσία πάντως του Ρονάλντο έρχεται σε μία ιδιαίτερη τεταμένη περίοδο για τον ίδιο με την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα (δείτε εδώ και εδώ). Ετσι, διεθνή πρακτορεία όπως το Associated Press συνδέουν ευθέως την απουσία του Ρονάλντο από τις κλήσεις της Πορτογαλίας με τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Πάντως, ο πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους «ανέβασε» χθες δύο αναρτήσεις στο Twitter, με τις οποίες αρνείται τις κατηγορίες.

«Αρνούμαι σθεναρά τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που στρέφεται εναντίον όλων όσα είμαι και πιστεύω.
Όσο κι αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να τροφοδοτήσω το θέαμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το οποίο δημιουργήθηκε από ανθρώπους που επιδιώκουν να προβάλλουν τον εαυτό τους σε βάρος μου», ανέφερε ο Ρονάλντο για να προσθέσει:

«Η καθαρή συνείδησή μου θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας».

Οπως και να έχει, ο Ρονάλντο έχει αποκτήσει έναν σοβαρό «μπελά» που σίγουρα δεν μπορεί να «αποκρούσει» με μία καλή εμφάνιση στο χορτάρι κάποιου γηπέδου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...