176
| ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA/OLIVIER HOSLET

Qatargate: Αποφυλακίζεται και ο Ταραμπέλα με βραχιολάκι

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2023, 18:08
|ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA/OLIVIER HOSLET

Qatargate: Αποφυλακίζεται και ο Ταραμπέλα με βραχιολάκι

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2023, 18:08

Υπό ηλεκτρονική επιτήρηση βγαίνει από τη φυλακή ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, ο οποίος συνελήφθη τον Φεβρουάριο ως εμπλεκόμενος στο Qatargate, την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως έγινε γνωστό τη Μεγάλη Τρίτη.

«Μόλις μάθαμε με ανακούφιση για την επικείμενη αποφυλάκιση του Μαρκ Ταραμπέλα», ανέφερε η ανακοίνωση της πλευράς του ευρωβουλευτή προσθέτοντας ότι παραμένει στη διάθεση των Αρχών εάν χρειαστούν επιπλέον πληροφορίες.

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι ο ίδιος «πάντα ισχυριζόταν ότι είναι αθώος», καθώς και ότι «δεν είχε λάβει ποτέ χρήματα ή δώρα σε αντάλλαγμα για τις απόψεις του».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκτίμησε ότι η απόφαση για να βγει υπό ηλεκτρονική επιτήρηση ο Μαρκ Ταραμπέλα μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και όσον αφορά στην απόφαση για την ελληνίδα ευρωβουλευτή, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η ακρόαση της κυρίας Καΐλή έχει προγραμματιστεί για τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφαση αποφυλάκισης Ταραμπέλα ήρθε λίγες ημέρες έπειτα από εκείνη του πρώην ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...