239
|

Πρόσκληση εκ βαθέων

Πρόσκληση εκ βαθέων

Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαΐου ο Νίκος Ξυδάκης θα παρουσιάσει το έργο του ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ στο Μικρό Παλλάς. Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο τίτλος του έργου είναι ίδιος μ’ εκείνον που έδωσε στην πρώτη εμφάνιση του καλλιτέχνη στον «Σείριο» το 1986, ο Μάνος Χατζιδάκις.

Στη μουσική αυτή παράσταση ο αγαπημένος Έλληνας συνθέτης τραγουδά και αφηγείται μια μουσική αυτοβιογραφία, που ξεκινά από την «Εκδίκηση Της Γυφτιάς» συνεχίζεται με τραγούδια για τον Κ.Π. Καβάφη και την Αθήνα, φτάνοντας μέχρι την Σαπφώ και το άλμπουμ «Γρήγορα η ώρα πέρασε».

Τα κείμενα-σπαράγματα και τραγούδια της Σαπφούς ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Μαζί με τον Νίκο Ξυδάκη εμφανίζονται οι μουσικοί:

Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Δημήτρης Χουντής (σαξόφωνο) και Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο).

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Μπουζάνης 

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 18 € (γενική είσοδος), 15 € (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65 ετών)

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5
Τηλ: 2103213100

*Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου 23 Μαϊου. *

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Το protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι απαντώντας στο ενημερωτικό email, το οποίο αποστέλλεται από το protagon.gr μετά την κλήρωση)

Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.

Οι νικητές είναι:

1.Παύλος Σημάτης
5.AggelosA
14.ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News