161
Η υπουργός Εσωτερικών, Νικη Κεραμέως | IntimeNews

Η Κεραμέως διέταξε έρευνα για το καθεστώς εργασίας του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 18:42
Η υπουργός Εσωτερικών, Νικη Κεραμέως
|IntimeNews

Η Κεραμέως διέταξε έρευνα για το καθεστώς εργασίας του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 18:42

Ελεγχο προκειμένου να αποσαφηνιστεί το καθεστώς εργασίας του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» που ζούσαν σε σπηλιές και λαγούμια της ορεινής Κορινθίας, ζήτησε η υπουργός Εσωτερικών, Νικη Κεραμέως το απόγευμα της Δευτέρας

«Εχω ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να διεξαγάγουν έλεγχο προκειμένου να δούμε που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς στον Δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου της Εύβοιας ο 45χρονος της οικογένειας των παλαιοχριστιανών της Κορίνθου», ανέφερε στη Βουλή η υπουργός, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου.

«Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ενισχύουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου δυναμικού», πρόσθεσε η κυρία Κεραμέως.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο 45χρονος που θεωρητικά ζούσε απομονωμένος από τον πολιτισμό χωρίς να στέλνει καν τα παιδιά του σε σχολείο, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου – και μάλιστα μέσω τηλεργασίας (!).

«Εκανε δουλειά εξ αποστάσεως», επιβεβαίωσε μάλιστα ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου, Νικόλαος Γουρνής σε δηλώσεις του στον ΑΝΤΙ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...