168
| INTIMEnews

Οριστικά μετά το Πάσχα οι εκλογές

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2023, 13:48
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/03/2023, 22:32
|INTIMEnews

Οριστικά μετά το Πάσχα οι εκλογές

Protagon Team Protagon Team 9 Μαρτίου 2023, 13:48
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/03/2023, 22:32

Η απόφαση θεωρείτο ήδη ειλημμένη, την Πέμπτη όμως, ο Πρωθυπουργός έβαλε οριστικό τέλος στις όποιες πιθανότητες απέμεναν για εκλογές στις 9 Απριλίου.

Εστω και εμμέσως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε τα σενάρια εκλογών πριν από το Πάσχα, λέγοντας σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ότι «έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο στις επόμενες εβδομαδες»  (περίπου δέκα νομοσχέδια).

Οπως ανέφερε και ο ιδιος στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου («οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα και με τη διακριτικότητα που αυτό απαιτεί»), από την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πλαίσιο στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων.

Κατά τις ίδιες πάντα πηγές, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από όλους να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναισθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μέχρι τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένονται επίσης οι ανακοινώσεις για την νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό. Αυτό, σημείωναν πηγές του Μαξίμου, θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...