196
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο βήμα της Βουλής, πίσω από το προστατευτικό τζάμι | INTIMENEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Τσακαλώτος «γκρέμισε» την Ολομέλεια με την ατάκα του για το #Σκόιλ_Ελικικου

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 16:27
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο βήμα της Βουλής, πίσω από το προστατευτικό τζάμι
|INTIMENEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Τσακαλώτος «γκρέμισε» την Ολομέλεια με την ατάκα του για το #Σκόιλ_Ελικικου

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 16:27

Για μία ακόμη φορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκλεψε την παράσταση με την τοποθέτησή του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της 5ης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με τα κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της επιδημικής κρίσης.

Λίγη μόλις ώρα μετά το δριμύ κατηγορώ του Αλέξη Τσίπρα κατά του Πρωθυπουργού για το φιάσκο με τα voucher της οικονομικής ενίσχυσης – μέσω τηλεκατάρτισης- των επιστημόνων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την -επιεικώς- ατυχή επιλογή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση που αναζωπύρωσε την πολιτική κόντρα, δίνοντας πάτημα στον ΣΥΡΙΖΑ να επιτεθεί στην κυβέρνηση.

 «Μάθαμε από όλη αυτή την ιστορία ότι υπάρχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα που ξέρουν χειρότερα ελληνικά και από τα δικά μου», παρατήρησε χαρακτηριστικά  για τα #Σκόιλ_Ελικικου και #μετζη_του_νεουκτη που κατέκλυσαν τις τελευταίες ημέρες τα social media, ως προϊόντα του απίθανου google translate στα (βιαστικά) προγράμματα τηλεκατάρτισης συγκεκριμένων ΚΕΚ.

Από την παρέμβαση του κ. Τσακαλώτου δεν θα μπορούσε να λείψει και μία αναφορά στον Αμλετ του Σαίξπηρ (δείτε τη στο 9.40 του βίντεο του ακολουθεί).

Και έτσι, στα πρακτικά της Βουλής γράφτηκε άλλη μία (θυμηθείτε παλαιότερες εδώ και εδώ) αξέχαστη ατάκα από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...