236
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος με τη Φώφη Γεννηματά σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΣΥ | INTIMEnews

Γρηγοράκος: «Ο διωγμός Βενιζέλου θα κοστίσει στις εκλογές»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 10:50
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος με τη Φώφη Γεννηματά σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΣΥ
|INTIMEnews

Γρηγοράκος: «Ο διωγμός Βενιζέλου θα κοστίσει στις εκλογές»

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2019, 10:50

Μύδρους κατά της απόφασης Γεννηματά να εκπαραθυρώσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο από το Κίνημα Αλλαγής, εξαπέλυσε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

«Ο διωγμός Βενιζέλου θα κοστίσει στις εκλογές», προειδοποίησε και έκανε λόγο για «λάθος στιγμή, άκαιρη και λανθασμένη απόφαση» από την πρόεδρο του Κινήματος.

«Θα μπορούσαν να είχαν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό, όχι το Σάββατο πριν τις εκλογές», παρατήρησε χαρακτηριστικά και εκτίμησε πως η σύγκρουση Γεννηματά – Βενιζέλου έπαιξε ρόλο και στη μη εκλογή Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Η κίνηση αυτή αποδυναμώνει το ΚΙΝΑΛ. Σέβομαι τις απόψεις του κ. Βενιζέλου, άνθρωπος έχιε διαιτερότητα όταν μιλάει στη Βουλή, όλοι τον άκουγαν γιατί είχε κάτι να πει. Το Κοινοβούλιο χωρίς τον Βενιζέλο θα είναι πιο φτωχό σε παραγωγή πολιτικής. Ο Βενιζέλος δεν είναι αναλώσιμος», τόνισε στην τοποθέτησή του ο κ. Γρηγοράκος για να συμπληρώσει δηκτικά:

«Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ (…) Μας γυρίζει πίσω η απόφαση αυτή, δεν θα φύγει κανένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ».

Ερωτηθείς εξάλλου για τα περιθώρια μετεκλογικής  συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τη Νέα Δημοκρατία, αρκέστηκε να πει ότι  «η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς κυβέρνηση».

Ο κ. Γρηγοράκος είναι ένα από στελέχη του Κινήματος που θα δώσει το παρών στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στις 16.00, υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά, με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της εκλογικής τακτικής του ΚΙΝΑΛ εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...