366
Ο Μέσι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντι και αναρωτιέται τί πήγε στραβά... | Reuters

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 16:40
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 08/05/2019 17:13
Ο Μέσι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντι και αναρωτιέται τί πήγε στραβά...
|Reuters

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 16:40
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 08/05/2019 17:13

Όταν έκλαψε ο Μέσι…

Απαρηγόρητος ήταν ο αργεντίνος άσος και αρχηγός της Μπαρτσελόνα μετά τη συντριβή της καταλανικής ομάδας με 4-0 από τη Λίβερπουλ που επέφερε τον αποκλεισμό – σοκ από τον τελικό του Champions League.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Αργεντινός δεν άντεξε την οδύνη και ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια του «Άνφιλντ», όντας φανερά στενοχωρημένος για τη νέα αποτυχία των «μπλαουγκράνα» να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον 31χρονο αμέσως μετά τη λήξη, καθώς ακολούθησε η δριμεία κριτική που δέχθηκε από τον καταλανικό Τύπο αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μέσι δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας κατά την αποχώρησή τους από το στάδιο, καθώς επιλέχθηκε για το ντόπινγκ κοντρόλ και έφτασε στο αεροδρόμιο «Τζον Λένον» αρκετή ώρα μετά, με την παρουσία του να πυροδοτεί εντάσεις ακόμη και ανάμεσα σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς άλλοι καταφέρονταν εναντίον των καλοπληρωμένων παικτών και άλλοι τους δικαιολογούσαν.

Κάπου εκεί, παρενέβη «πυροσβεστικά» ο Λούις Σουάρεζ λέγοντας στους φιλάθλους πως «και εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Είμαστε άνθρωποι, νιώθουμε τον πόνο και την απογοήτευση. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιόσεπ Μπερτομέου χαρακτήρισε την βραδιά ως «καταστροφική», με την θέση του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι πλέον εξαιρετικά επισφαλής…

O Eρνέστο Βαλβέρδε κάθε άλλο παρά ασφαλής πρέπει να νιώθει μετά το… κάζο της Τρίτης

Ισπανικός Τύπος: «Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας

«Έξαλλος» είναι ο ισπανικός Τύπος, μετά τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ.

«Το μεγαλύτερο ρεζίλι της ιστορίας. Η Μπαρτσελόνα γράφει την πιο μαύρη σελίδα» αναγράφεται στο πρωτοσέλιδο της «Sport».

«Ντροπή» δηλώνει, από την πλευρά της, η «Mundo Deportivo»: «Μια Μπάρτσα χωρίς ψυχή βιώνει την καταστροφή στο Άνφιλντ. Το τέταρτο γκολ είναι ο επιτάφιος μιας ομάδας που επανέλαβε αυτό που συνέβη στη Ρώμη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η «Marca», η οποία επισημαίνει τα εξής: «Με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, με τους αστέρες της Λίβερπουλ τραυματισμένους, με τον τίτλο του πρωταθλήματος κερδισμένο, με το πάθημα στη Ρώμη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός, με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου».

«Βροντή στο Άνφιλντ, νέα εκατόμβη της Μπαρτσελόνα στο Champions League και αντίο τρεμπλ» υπογραμμίζει, τέλος, η «AS».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...