610
Ο πορτογάλος ποδοσφαιρικός σταρ μιλώντας στο Dubai Sports Conference | Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παίξει (και) στο σινεμά

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2019, 15:35
Ο πορτογάλος ποδοσφαιρικός σταρ μιλώντας στο Dubai Sports Conference
|Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να παίξει (και) στο σινεμά

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2019, 15:35

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως ηθοποιό;

Και προτού οι πιο κακόπιστοι από εσάς πείτε από μέσα σας «μα το κάνει ήδη εδώ και χρόνια, κάνοντας “θέατρο” και εκμαιεύοντας φάουλ και πέναλτι από τους διαιτητές», να έχετε κατά νου πως ο Πορτογάλος το εννοεί: θέλει να παίξει στο σινεμά.

Ο 34χρονος σούπερ σταρ, μίλησε σε αθλητικό συνέδριο στο Ντουμπάι (Dubai Sports Conference) και αποκάλυψε τα πλάνα του για όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Θέλει λοιπόν, όπως λέει, να ολοκληρώσει τις σπουδές του, αλλά και να δοκιμάσει αν μπορεί να τα καταφέρει και ως ηθοποιός έστω και σε μία κινηματογραφική ταινία.

«Δεν είχα ποτέ κακή σεζόν στη ζωή μου επειδή είμαι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις. Πάντα παίζω με την πρόθεση να κερδίζω. Τη στιγμή που το σώμα μου δεν θα μπορεί πια να ανταποκριθεί στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα είναι η ώρα για μένα να σταματήσω. Πολλά χρόνια πριν, η ιδανική ηλικία για να σταματήσει ένας παίκτης ήταν 30 ή 32 ετών, τώρα βλέπεις ακόμα παίκτες που έχουν φτάσει τα 40 χρόνια», δήλωσε ο στράικερ της Γιουβέντους και πρόσθεσε:

«Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο, θα ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου. Μου αρέσει πολύ να μελετώ, να μαθαίνω, αλλά δυστυχώς οι σπουδές που έχω κάνει δεν απαντούν σε όλα τα ερωτήματα που έχω στο μυαλό μου. Ένα πράγμα επίσης που με γοητεύει είναι να προσπαθήσω να πάρω μέρος ως ηθοποιός σε μία κινηματογραφική ταινία», κατέληξε ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με την «Βέκια Σινιόρα», όταν θα έχει συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας του.

Αθλητές με (κάποια) κινηματογραφική καριέρα

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ

Ο, για πολλούς, κορυφαίος σέντερ που πέρασε από το ΝΒΑ, έκανε και αξιόλογη κινηματογραφική καριέρα.  Το 1972 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο δίπλα στο φίλο του, Μπρους Λι, παίζοντας στην ταινία «Game of Death». Έχει παίξει και σε άλλες ταινίες όπως το «Airplane», «Zero Hour», «Flech», «Troop Beverly Hills», «Forget Paris», καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών.

Βίνι Τζόουνς

Ο ουαλός μεσοαμυντικός ήταν ποδοσφαιριστής με σπουδαία (και εξίσου… σκληρή) καριέρα σε ομάδες όπως η Λιντς, η Τσέλσι, η Σέφιλντ και η Γουίμπλεντον, έχοντας φορέσει μάλιστα και το αγγλικό εθνόσημο εννέα φορές. Ωστόσο, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας το έριξε στις ταινίες, όπως το «Χ-men», το «Eurotrip» και φυσικά τα «Snatch» και «Δυο Καπνισμένες Κάνες», αμφότερα του Γκάι Ρίτσι.

Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον

Το 1996 έκανε το ντεμπούτο του στο WWE ως επαγγελματίας παλαιστής και γρήγορα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Έχει κερδίσει συνολικά 10 παγκόσμια πρωταθλήματα (8 WWΕ και 2 WCW), ενώ το 2000 κατέκτησε το Royal Rumble. Παράλληλα, ο Τζόνσον έκανε και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με την ταινία «The Scorpion King» το 2002, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Πλέον, εν έτει 2019 είναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος άνδρας ηθοποιός στο Χόλιγουντ.

Σακίλ Ο’ Νιλ

Ένας από τους καλύτερους σέντερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ξεκίνησε το 1994 την καριέρα του στο σελιλόιντ με την πρώτη του ταινία με τίτλο «Blue Chips», ενώ δύο χρόνια αργότερα, πρωταγωνίστησε στο «Kazaam». Έκτοτε έχει παίξει σε πάνω από 10 ταινίες, όπου στις περισσότερες υποδύεται… τον εαυτό του.

Μάικ Τάισον

Από τους μεγαλύτερους πυγμάχους που γνώρισε το άθλημα, κατακτώντας σχεδόν τα πάντα. Το 2006 αποσύρθηκε οριστικά από την ενεργό δράση. Το 1993 πρωτοξεκίνησε να εμφανίζεται σποραδικά στον κινηματογράφο,με αποκορύφωμα το 2009 όταν έπαιξε στην μεγάλη εισπρακτική επιτυχία «Hangover», με αποτέλεσμα να συμμετάσχει και στο σίκουελ. Επίσης έχει κάνει γκεστ ρόλο στο «Scary Movie 5», καθώς και στη σειρά «Νόμος και Τάξη».

Ερίκ Καντονά

Το θρυλικό επτάρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Αγγλίας, 2 Κύπελλα και 3 Τσάριτι Σιλντ, αφού το 1997 «κρέμασε» τα παπούτσια του, ξεκίνησε καριέρα ηθοποιού. Έπαιξε στην ταινία «Ελίζαμπεθ» με την Κέιτ Μπλάνσετ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το 2011 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Switch».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...