386
O Zλάταν με την φανέλα των LA Galaxy | .

O Iμπρα επιστρέφει στην Ευρώπη από τον… Πλανήτη Ζλάταν

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 07:00
O Zλάταν με την φανέλα των LA Galaxy
|.

O Iμπρα επιστρέφει στην Ευρώπη από τον… Πλανήτη Ζλάταν

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 07:00

Η είδηση-βόμβα που ήταν γνωστή στους παροικούντες την ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ εδώ και μερικές ημέρες, έσκασε: ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποδέχθηκε την πρόταση της Μίλαν και θα επιστρέψει τον Ιανουάριο στην ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με το SportMediaset, ο Σουηδός αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League για εξάμηνη συνεργασία, για την οποία θα λάβει 2.200.000 ευρώ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς θα επιστρέψει στη Μίλαν μετά από έξι χρόνια, καθώς φόρεσε τη φανέλα της από το 2010 έως το 2012 έχοντας 42 τέρματα σε 61 συμμετοχές.

Την ίδια στιγμή, ο 38χρονος σούπερσταρ έδωσε και μια απολαυστική συνέντευξη στο BBC μιλώντας για όλα: για την απόφασή του να πάει στην Αμερική, για το πώς ξανάνιωσε ποδοσφαιρικά στην Πρέμιερ Λιγκ και για το ότι θεωρεί πως προέρχεται από έναν ολότελα δικό του… πλανήτη.

«Η γυναίκα μου ήθελε να δει πως είναι η ζωή στο Λος Άντζελες και αυτός είναι σίγουρα ένας μεγάλος λόγος για τον οποίον πήρα την απόφαση να έρθω στις ΗΠΑ. Δεν με διάλεξαν αυτοί, εγώ τους διάλεξα, πάντα έτσι λειτουργώ και έτσι θα συνεχίσω. Ένιωσα πως μπορώ να δώσω το κάτι παραπάνω που δεν είχαν ξαναδεί στην χώρα τους, ήθελα να τους κάνω έκπληξη», είπε στο BBC.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, ο Ζλάταν είχε ο ίδιος ανακοινώσει με την γνωστή του… μετριοπάθεια την ένταξη του στους Λος Αντζελες Γκάλαξι, καθώς είχε αγοράσει μια ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα Los Angeles Times, όπου και έγραψε «Λος Αντζελες, καλώς ήρθες».

Λος Άντζελες, καλώς ήρθες!, έλεγε η καταχώριση του Ζλάταν

Στη συνέχεια υποστήριξε πως η Πρέμιερ Λιγκ τον έκανε να αισθάνεται σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, υπονοώντας πως ξανάνιωσε με την παρουσία του εκεί.

«Μου έλεγαν να μην παίξω στην Αγγλία γιατί εκεί αν δεν κάνεις καλή σεζόν τότε είναι σαν να διαγράφονται όσα έχεις πετύχει στην καριέρα σου και θεωρούν ότι δεν πέτυχες. Με έλεγαν γέρο για να παίξω στην Αγγλία και πήγα στην Πρέμιερ Λιγκ και την έκανα να φαίνεται πρωτάθλημα ηλικιωμένων. Με έκανε να αισθάνομαι ένας… Μπέντζαμιν Μπάτον. Με ξανάνιωσε κι έτσι θέλω να νιώθω», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, όπως αναφέρει, είναι πεπεισμένος πως έρχεται από έναν ολότελα δικό του ποδοσφαιρικό πλανήτη, τον Πλανήτη Ζλάταν: «Έρχομαι από κάπου με [μια ποδοσφαιρική ποιότητα] που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Τώρα όλοι προσπαθούν να με μιμηθούν. Αλλά εγώ έρχομαι από τον Πλανήτη Ζλάταν», κατέληξε με νόημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...