187
|

Μεταμεσονύχτιο τοκ σόου με τη Νίκη Λυμπεράκη ρίχνει στη μάχη της ενημέρωσης ο ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 17:06

Μεταμεσονύχτιο τοκ σόου με τη Νίκη Λυμπεράκη ρίχνει στη μάχη της ενημέρωσης ο ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 17:06

Φαίνεται ότι στον ΣΚΑΪ συνειδητοποίησαν ότι θυσιάζοντας την ενημέρωση στον βωμό των ριάλιτι έχουν χάσει ένα μέρος της αίγλης και της παρέμβασής τους στη δημόσια σφαίρα. Ετσι και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο, το κανάλι του Φαλήρου εγκαινιάζει μια νέα ζωντανή πολιτική εκπομπή, με παρουσιάστρια μάλιστα τη Νίκη Λυμπεράκη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η εκπομπή θα μεταδίδεται τις Τετάρτες και θα είναι μεταμεσονύχτια –θα βρίσκει δηλαδή απέναντί της το καθημερινό μεταμεσονύκτιο τοκ σόου του Kontra που μολονότι περιθωριακό και χαμηλού επιπέδου έχει αξιόλογα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, «από την ερχόμενη Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη, στις 00:15 έρχεται η νέα ζωντανή πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, “Ρουά Ματ” με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Στον δρόμο προς τις εκλογές, πολιτικοί, πολίτες και ειδικοί, θα διασταυρώνουν κάθε εβδομάδα τα ξίφη τους, αλλά κυρίως θα αναλύουν και θα επιχειρούν να φωτίσουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Οι πολίτες θα έχουν λόγο και θα θέτουν ερωτήματα μέσω των social media, ζητώντας απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές.

Μαζί με τη Νίκη Λυμπεράκη και οι έγκριτοι πολιτικοί σχολιαστές, αναλυτές και συντάκτες του ΣΚΑΪ, στη …σκακιέρα. Όπου κάθε ερώτηση θα είναι… Ρουά Μάτ»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...