213
Η Μέγκαν Μαρκλ με ένδυση «κοινής θνητής» μαζί με το προσωπικό του κέντρου για τις κακοποιημένες γυναίκες στο Βανκούβερ | Facebook/Downtown Eastside Women's Centre

Megxit: Σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών του Βανκούβερ η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 14:49
Η Μέγκαν Μαρκλ με ένδυση «κοινής θνητής» μαζί με το προσωπικό του κέντρου για τις κακοποιημένες γυναίκες στο Βανκούβερ
|Facebook/Downtown Eastside Women's Centre

Megxit: Σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών του Βανκούβερ η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 14:49

Σε κέντρο για κακοποιημένες γυναίκες στο Βανκούβερ, επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τον σάλο του Megxit, η Μέγκαν Μαρκλ.

Χαλαρή, χαμογελαστή και εμφανώς ευδιάθετη, η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα καταφύγια γυναικών στον Καναδά, όπου ζήτησε να μάθει με ποιο τρόπο υποδέχονται και φροντίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες.

Η Μαρκλ πέρασε αρκετό χρόνο με το διευθυντικό προσωπικό του καταφυγίου Downtown Eastside Women’s Centre.

«Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα. Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μας επισκέφθηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες της κοινότητας», έγραψαν στο Facebook, οι υπεύθυνες του κέντρου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ταξίδεψε από το Λονδίνο στην Βρετανική Κολομβία του δυτικού Καναδά, ελάχιστα 24ωρα μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, που έπεσε σαν βόμβα μεγατόνων στη βρετανική βασιλική οικογένεια -και όχι μόνο.

Το ζεύγος σκοπεύει να μετακομίσει στον Καναδά, από όπου κατάγεται η Μέγκαν και να μοιράζει τον χρόνο του εκεί και στη Βρετανία, αφού διευθετηθούν τα θέματα που έχουν προκύψει από την απόφασή τους.

Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο μικρός Αρτσι κατά την επίσκεψή τους στη Νότια Αφρική, τον Σεπτέμβριο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...