231
Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά της αποψίλωσης του δάσους του Αμαζονίου | National Geographic

Με την Ζιζέλ Μπούντχεν τα έβαλε η υπουργός Γεωργίας της Βραζιλίας για τον Αμαζόνιο

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 18:10
Η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά της αποψίλωσης του δάσους του Αμαζονίου
|National Geographic

Με την Ζιζέλ Μπούντχεν τα έβαλε η υπουργός Γεωργίας της Βραζιλίας για τον Αμαζόνιο

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 18:10

Με τη διασημότερη Βραζιλιάνα τα έβαλε η υπουργός Γεωργίας της χώρας, επειδή η Ζιζέλ Μπούντχεν δήλωσε ότι η Βραζιλία αποψιλώνει τα δάση της.

Η υπουργός Τερέζα Κριστίνα Ντίας είπε ότι θα απευθύνει πρόσκληση στο μοντέλο να αναλάβει καθήκοντα πρέσβειρας της χώρας της, με στόχο να προωθήσει τις προσπάθειες παροχής στους πολίτες τροφίμων και της προστασίας της φύσης.

Η υπουργός ανέφερε στο Twitter ότι η Μπούντχεν θα λάβει σύντομα την πρόσκληση, αφού πρώτα καταφέρθηκε εναντίον της κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης.

«Συγγνώμη, Ζιζέλ Μπούντχεν, θα έπρεπε να είσαι η πρέσβειρά μας, να λες ότι η χώρα σου προστατεύει (το περιβάλλον), ότι η χώρα σου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των χωρών παγκοσμίως που προστατεύουν (τα δάση) και να μην έρχεσαι εδώ και να λες άσχημα πράγματα για τη Βραζιλία χωρίς να έχεις γνώση των γεγονότων», επισήμανε η Ντίας στο ραδιοφωνικό δίκτυο του Σάο Πάολο Jovem Pan.

Οι εκπρόσωποι του μοντέλου δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει τις δηλώσεις της υπουργού.

Η 39χρονη Μπούντχεν, που είναι παντρεμένη με τον αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ Τομ Μπρέιντι, ήρθε σε αντιπαράθεση δύο φορές με τον πρώην πρόεδρο Μισέλ Τεμέρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αντικείμενο τις πολιτικές του για τη συρρίκνωση ή εξάλειψη προστατευμένων περιοχών του Αμαζονίου. Σε συνεργασία με περιβαλλοντικές οργανώσεις. έχει ξεκινήσει εκστρατεία για τη διάσωση του δάσους του Αμαζονίου.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν στη διάρκεια ταξιδιού της στον Αμαζόνιο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...