213
Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ πριν έναν μήνα | Dimitris Kapantais / SOOC

Καταγγελία Παπανδρέου ότι τον πολεμούν εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες της Δεξιάς

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2021, 18:32
Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ πριν έναν μήνα
|Dimitris Kapantais / SOOC

Καταγγελία Παπανδρέου ότι τον πολεμούν εξωθεσμικά κέντρα και παράγοντες της Δεξιάς

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2021, 18:32

Αιχμές, μάλλον γενικόλογες και ασαφείς, κατά «εξωθεσμικών κέντρων» και «παραγόντων της Δεξιάς» που στρέφονται εναντίον του, με φόντο τη μάχη για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, άφησε την Τρίτη με ανακοίνωσή της η πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου.

Χωρίς να κατονομάζει κάποιους συγκεκριμένους, το γραφείο Τύπου του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ και πρώην Πρωθυπουργού επεσήμανε στη σχετική ανακοίνωση ότι οι παρεμβάσεις αυτές είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης και ιδιαιτέρως εναντίον του ιδίου, «καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων», είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξης συνολικά.

Μάλιστα γίνεται επίκληση και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που εμφάνισαν το ΚΙΝΑΛ σε άνοδο.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κ. Παπανδρέου ήταν η ακόλουθη:

«Την τελευταία περίοδο, πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της Δεξιάς.

»Με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξής μας συνολικά.

»Παρουσιάζει μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι, η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...